На 30 януари 1969 г. Бийтълс, най-популярната рокгрупа на 60-те

...
На 30 януари 1969 г. Бийтълс, най-популярната рокгрупа на 60-те
Коментари Харесай

Бийтълс се завръща след 52 г. - slava.bg

На 30 януари 1969 година Бийтълс, най-популярната рокгрупа на 60-те и всички останали времена и нации излиза на покрива на постройката, в която е централата на Apple Records в Лондон, Англия, и сервира на минувачите неповторимо преживяване с последните си осъществявания онлайн. Събитието, известно като The Beatles ’Rooftop Concert, (Концертът на Бийтълс на покрива) се трансформира в един от най-емблематичните моменти на поп културата на ХХ век и си остава подобен и повече от 50 години по-късно.

Този концерт обаче е единствено дребна част от документалния филм на Питър Джаксън „ Бийтълс: Get Back “ (или „ Завръщането на Бийтълс “) неотдавна приключен съкровен взор към последните дни на най-важната рокендрол група.

Но въпреки да има безчет твърди почитатели на Бийтълс, прекарали последните няколко години в ровене във всичко, обвързвано с Get Back, други може да не са напълно в час с новините към кино лентата на Питър Джаксън, който наподобява ще бъде един от най-важните рокендрол документи, след „ Последният валс “ или Gimme Shelter. Ето няколко неща, които би трябвало да знаете за The Beatles: Get Back (или „ Завръщането на Бийтълс “). „ The Beatles: Get Back “ на Питър Джаксън би трябвало да се появи в кината на 27 август 2021 година, след съвсем едногодишно забавяне. Джаксън, който работи по плана от няколко години, в началото планираше да пусне Get Back през септември 2020 година, само че когато пандемията провокира поредност от закъснения, да не приказваме за затварянето на киносалоните по целия свят, режисьорът на „ Властелинът на пръстените “, „ Кинг Конг “ и други огромни филми, избра да изчака, вместо на изпрати кино лентата в някоя стрийминг платформа.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР