На 3 октомври под открито небе в парк “Студентски“ е

...
На 3 октомври под открито небе в парк “Студентски“ е
Коментари Харесай

Нели Петкова с концерт на 3 октомври

На 3 октомври под намерено небе в парк “Студентски “ е срещата на Нели Петкова със софийската аудитория. В програмата са включени най-обичаните песни на изпълнителката „ Аз и Ти “, „ Единствено мой “, „ Broken “, „ Bоdy “, „ Sober “, най-новият и сингъл „ Сега е момента “ и други. Специален посетител на концерта на Петкова е Виктор Калев, с който ще изпълнят дуетния си шлагер сингъл „ Тук до мен “.  

Концертът на Нели Петкова е част от програмата на „ Парк фест “, който ще се организира от 1-и до 4-и октомври в парк „ Студентски “. Събитието ще събере на една сцена едни от най-обичаните музикални звезди у нас. Освен Нели, на сцената ще се качат още Тита, Стефан Вълдобрев и именитата група “Сигнал ”. Участие в концертите ще вземат и невероятният актьор Стоян Янкулов - Стунджи, Монти, Петя Алекса и други.

Внушителен лунапарк, арт и хендмейд базар, зони за храна, питиета и спорт навън са единствено част от изненадите за всички гости. Парк  ”Студентски ” предлага всички условия за спокойното и прелестно осъществяване на събитието, а уредниците са се погрижили  за спазването на настоящите противоепидемични ограничения. Входът е свободен за всички гости.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР