На 29 септември ни очаква пълнолуние в знака на зодия

...
На 29 септември ни очаква пълнолуние в знака на зодия
Коментари Харесай

Пълнолунието в Овен: Каквото сте си намислили през март, ще се сбъдне сега

На 29 септември ни чака пълнолуние в знака на зодия Овен. Много от желанията ни, които сме си сложили от месец март до момента, могат да доближат подем. Помислете си какво е било значимо или защо сте мислили през март и април тази година. В случай, че не се сещате за нещо съответно, вибрациите на това пълнолуние са чудесни за креативност, основаване на нови и хубави неща.

Пълнолунието в Овен има мощна сила, която може да ни помогне да осъществяваме концепциите си. Има предприемачески поток, който идва, когато силата на Овен е мощна, тъй че я употребете в своя изгода. Но внимавайте, защото силите под пълнолуние в Овен също могат да бъдат огнени и своенравни, насърчавайки ни да бъдем смели и дръзки в методите ни.

Можем да почувстваме повишение на увереността и да сме подготвени да поемем по-големи опасности, с цел да реализираме резултата, който желаеме. Ако се нуждаете от малко повече убеденост, това е отлично, само че се пазете от това егото ви да ви води в неверна посока. Понякога огнената сила е мощна и е допустимо да сме склонни към яд, прояви, експанзия и отчаяние.

Не бива да изпускаме страстите си, изключително отрицателните. Само по този начин ще успеем да намерим верния път. Пълнолунието е прелестно време да се раздвижим посредством спорт, танци, повече разходки.

Емоциите ни също могат да се засилят освен това пълнолуние, защото то ни води по-близо до сезона на затъмненията. Затъмненията нормално са мощно трансформиращи и са склонни да внасят промени в живота ни. Те могат да бъдат външни, само че и по-лични, вътрешни.

Хирон, който е метеорит, ще бъде деен по време на настоящето пълнолуние. Той ни насочва да намерим силата в нашите " рани ", а не скръбта, тъй като тъгата и тъгата постоянно са свързани с нашите " рани ". Хирон обаче ни учи, че от тях може да се издигнем по-силни и мъдри. Този метеорит ще ни въодушеви да не се опасяваме повече, да продължим напред макар провокациите в живота ни. Ставаме по-смели и няма място за самосъжаление.

Тъй като наближава интервалът на затъмненията, това ни оказва помощ да имаме и известно чувство за непоклатимост в живота си. Въпреки че не можем да направляваме всичко и затъмненията са известни с това, че носят смяна, съществуването на нещо, върху което да работим и да планираме, може да ни донесе лекост.

Пълнолунието в Овен е мощен миг, който ни припомня какъв брой сме неповторими, написа az-jenata.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР