На 29 април планетата Плутон започва своето ретроградно пътуване. Плутон

...
На 29 април планетата Плутон започва своето ретроградно пътуване. Плутон
Коментари Харесай

Време за ново начало: Задава се ретрограден Плутон

На 29 април планетата Плутон стартира своето ретроградно пътешестване. Плутон ще бъде назадничав в знака на Козирог. В астрологията тази планета е трансформираща мощ. Докато е в знака на Козирог, Плутон ще внесе промени в мощни корпорации, държавни управления, от дълго време открити финансови предчувствия и света на огромния бизнес, считат западни астролози.

Влизането на Плутон в назадничавост е интервал, в който можем да разсъждаваме върху личната си промяна.

Последната ретроградна фаза на планетата завърши през октомври 2021 година Помислете по какъв начин сте се трансформирали оттогава до в този момент? Как използвахте силите на Плутон, с цел да се изправите против сенките си и да излезете по-силни?

Плутон въплъщава процеса на гибел и прераждане. Той постоянно участва в тези моменти от живота, когато прекосяваме през процеса на излизане от пепелта като птицата феникс.

Трансформацията е пътешестване и от време на време може да е обвързвана с болежка, горест. И в случай че до момента не сме почнали своята промяна, по време на тази ретроградна фаза на Плутон това може да стартира да се случва. Ретроградният Плутон ни разрешава да придобием изясненост и мощ за това какъв брой надалеч сме стигнали.

В случай, че през октомври 2021 сте взели значими решения, изменящи живота ви, или в случай че наоколо до този месец се е случило значимо събитие, може да откриете, че ви се разкриват нови прозрения или може би се постанова да методите към нещата по нов метод.

Въпреки че смяната и концепцията за загуба се одобряват като нещо ужасно, не трябва да забравяме, че силата на Плутон постоянно е фина и деликатна. Бавните му придвижвания ни дават време да се пригодим, време да скърбим и време да спрем и да разберем какво би трябвало да свършим.

Но това не значи, че през тази ретроградна фаза на Плутон ни чака нещо неприятно, от което да се опасяваме. Това е нашата опция постепенно и устойчиво да почистим пътя си, да преоткрием нещата, които са застояли.

Любопитното е, че единствено ден откакто Плутон навлезе в ретроградна фаза, ще настъпи и първото затъмнение за 2022 година – Слънчевото затъмнение на новолуние в Телец.

Плутон ще бъде назадничав до 8 октомври 2022 година През целия този интервал можем да се възползваме от неговата сила, с цел да подновим живота си, да излезем от тъмнината, да се разделим с мъчителното минало, да се освободим от това, което не можем да направляваме, да се освободим от блокажите, написа уеб сайтът az-jenata.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР