На 28 август в 12:15 ч. пред Национален стадион Васил

...
На 28 август в 12:15 ч. пред Национален стадион Васил
Коментари Харесай

Тобиас Нолде е победителят в 1-вия етап на 69-та Международна колоездачна обиколка на България

На 28 август в 12:15 ч. пред Национален стадион „ Васил Левски “ в София бе даден старт на 69-ата Международна колоездачна обиколка на България. Колоездачите потеглиха по трасето на първия стадий София – Пловдив с дължина от 177 км. В него бяха планувани два премийни спринта, като първият беше в Самоков, а вторият в с. Лозен. Състезателите финишираха в Пловдив в 16:25 ч. пред парк-хотел „ Санкт Петербург “.

 

Победител в първия стадий стана Тобиас Нолде от тима на P&S Benotti, който мина по трасето от София до Пловдив за 3 часа и 34 минути.  Той стана и първият притежател на жълтата фланелка за водач във краткотрайното класиране. Тя му бе връчена от Коста Чолаков - основен и зпълнителен шеф на ДЗИ, общоприет сътрудник на 69-ата Международна колоездачна обиколка на България.



На церемонията по награждаване пред парк - хотел " Санкт Петербург " участва и Здравко Димитров - кмет на Община Пловдив, който връчи зелената фланелка за най-активен играч на спечелилия Тобиас Нолде.



Украинецът Кирило Царенко от италианския тим Gallina Ecotek Lucchin iColosio е носителят на бялата фланелка за най-хубав млад играч до 23 години. Неговият съотборник - Франческо ди Феличе, облече бялата фланелка на червени точки за най-хубав катерач.

Вторият стадий от обиколката с дължина 106 км ще започва през днешния ден от с. Граф Игнатиево до Троян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР