На 26 юли тя отбеляза 77 години. Възраст, която трудно

...
На 26 юли тя отбеляза 77 години. Възраст, която трудно
Коментари Харесай

Хелън Мирън за тайните на красивото остаряване и достойния живот

На 26 юли тя означи 77 години. Възраст, която мъчно можем да ѝ дадем на фона на силата и блясъка, бликащ от очите на тази зашеметяваща актриса.

Хелън Мирън е същинска звезда. Не единствено на холивудския хоризонт, само че и в живота. И няма по какъв начин да е другояче, и това го удостоверяват нейните послания и мисли, които тя споделя, отговаряйки на въпроси за годините и стареенето.

Съветите на Хелън Мирън за заслужен живот:

* Не се парализирайте от личната си неустановеност.

* Не бъдете прекомерно учтиви.

* Бъдете отворени към новите благоприятни условия.

* Разговаряйте с хората и бъдете допустимо най-отворени.

* Много добра концепция е понякога да гледате на света като дете или чужденец – с любознание. Представете си, че виждате всичко за първи път, и се пробвайте да изпитате магията на мига.

* Защото във всяко нещо има магия. Всичко, от което се нуждае, е да бъде забелязана с нови очи.



На въпрос по какъв начин се гримира, тя дава отговор:

" Обикновено поставям това, което ми е на разположение в чекмеджето с гримове – поставям ръка и вземам първото нещо. Ако това е сребриста очна линия или черна размазана, употребявам я и се гримирам в придвижване. Обичам грима и продуктите като цяло – обичам чувството и мириса им, както и флаконите. Обичам да нарушавам личните си правила, доколкото е допустимо. Ако работя с гримьор, той ще ме попита какво одобрявам, а аз постоянно му споделям, че лицето ми е неговото платно и да прави каквото желае. "



Кое е разковничето на нейната убеденост:

" Беше доста от дълго време, само че си припомням тъкмо момента, в който се почувствах уверена в кожата си. Винаги съм имала дебели бузи, по тази причина постоянно съм ги всмуквала. Но не можеш да свиваш бузите си и да се усмихваш по едно и също време! Това е безусловно невероятно. Затова и в никакъв случай не се усмихвах. После открих, че в действителност е хубаво да се усмихваш намерено и свободно, не със стегната дребна усмивка, а с необятна. Това сигурно ми е послужило за положително. Сега съвсем постоянно съм усмихната. "

Защо бялата коса за нея не е проблем:

" За мен беше доста елементарно, тъй като косата ми постоянно е била руса. През лятото, когато прекарвах време на слънце, тя побеляваше. Така че процесът на загубване на цвета на косата не ми беше сложен. Винаги съм се боядисвала сама, в никакъв случай не съм ходила да ми я вършат - това е толкоз скучно и скъпо. Да побелееш би трябвало да се предизвиква. Хората би трябвало да вършат всичко, което ги кара да се усещат удобно. “



Каква е тайната ѝ на красивото остаряване:

" Работете от вътрешната страна на открито. Намерете диета, която ви кара да се чувствате добре. Това, което слагате в тялото си, въздейства на това по какъв начин се чувствате, тъй че започнете оттова. Следващото нещо са физическите извършения.

Аз съм последовател на подготвителния режим на дамите от канадските военновъздушни сили, който е 12 минути. Това е подготвителен режим, който стартира от доста ниско и елементарно, а по-късно, в случай че го следвате до дъно, може да стане много сложен. Никога не съм стигала до второто равнище, само че това е една хубава дребна стратегия за извършения. Нищо рисково, само че би трябвало да го вършиме всеки ден. Това е отлично начало, тъй като всичко е обвързвано с поемането на надзор върху себе си. Аз съм необикновено мързелива и в случай че мога да избегна да го върша, ще го направя, само че понякога се дърпам обратно и върша това, което знам, че работи. "  



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР