На 26 декември вечерта, както и разбира се целия период

...
На 26 декември вечерта, както и разбира се целия период
Коментари Харесай

Идва линията на катастрофите. Съдбовна прогноза, която трябва за знаем

На 26 декември вечерта, както и несъмнено целия интервал след Новата Луна на 23 декември ретроградният Марс застава на линията на злополуките: Алдебаран – Антарес. Това предизвестява астрологът Силва Дончева в специфична прогноза за уеб страницата " Новото знание ". Тя разкрива какво ни чака след Коледа.

Ето прогнозата на астролога Силва Дончева за уеб страницата " Новото знание ":
-->
Марс ще задейства оптимално борбата сред “Стражът на изтока ” – Алдебаран, който е Окото на Бика и “Стражът на запада ” – Антарес, който е сърцето на Скорпион.

Битката сред Изтока и Запада ще се ожесточи, лъжите и операциите ще са доста подли и подли. Възможни са доста неприятни и жестоки произшествия, които ще изискват добрина, неприкритост, схващане и милостивост.

Явно опълчването на доста житейски равнища ще доближи следващ най-много с типичната за Марс, Алдебаран и Антарес настъпателност и подмолност.

Битките ще са остарели и яростни, замаскирани с доста думи и лукавство.

След това Марс през целия януари 2023г.

ще е наоколо до тази линия и въпреки напрежението последователно да пада, ще има отблясъци дълго време.

Целият интервал на настъпващата зима ще е много по-тревожен.

Това се отнася, както на политически проект, по този начин и по отношение на всевъзможни финансови, търговски, транспортни и други покупко-продажби и връзки.

Могат да се изгубят, откраднат и изчезнат доста пари.

Ще са застрашени всевъзможни инфраструктурни и търговски обекти в света.

Дните ще са присъщи с непочтеност, неистини, измами, принуждение, заплаха от произшествия с огън, машини, оръжие, остриета, коли.

Като цяло това важи и в персонален проект, здравето ще е застрашено от възпаления, тресчици, произшествия, действеност.

Внимание би трябвало да проявят хората, родени в края на февруари и началото на март под знака на Риби, края на май и началото на юни, под знака на Близнаци; началото на септември, под знака на Дева и началото на декември, под знака на Стрелец.

Това важи и за други значими точки в хороскопите които се намират на 8-9-10-11 градус на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец.

Алдебаран, Марс и Антарес работят положително единствено, в случай че човек не се поддава на експанзия, яд, ненавист, заобикаля конфлитите и е със забележителна самодисциплина, въздържаност и самообладание.

Може би ще е добре всички да се съсредоточим повече към 91 псалом, както и към повече състрадание, състрадателност, зоркост, почтеност и себеконтрол, тъй като няма никакво значение какво четеш, в случай че не си с нежно сърце и жертвоготовност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР