На 24 октомври 2020 г. приключи плановият годишен ремонт на

...
На 24 октомври 2020 г. приключи плановият годишен ремонт на
Коментари Харесай

Завърши плановият годишен ремонт на Шести блок на АЕЦ „Козлодуй”

На 24 октомври 2020 година завърши плановият годишен ремонт на шести блок на. В 9:47 часа блокът бе включен в националната електроенергийна система, след извършена инспекция и издадено утвърждение от страна на Агенцията за нуклеарно контролиране, оповестиха от атомната централа, представени от БГНЕС.
Плановият годишен ремонт, стартирал на 22 септември 2020 година, протече при прецизно използване на всички противоепидемични условия, ориентирани към ограничение на риска от заразяване с Covid-19. По време на престоя сполучливо бяха изпълнени плануваните действия по ремонт и профилактика на оборудването и системите на блока, както и редица ограничения, свързани с дълготрайната употреба на нуклеарната мощ. Реакторът бе презареден със свежо гориво за идната горивна акция.
 Борисов не го е боязън от дъжд, откакто го плашат с яйца, загрижи се за АЕЦ Козлодуй (ВИДЕО) Борисов не го е боязън от дъжд, откакто го плашат с яйца, загрижи се за АЕЦ Козлодуй (ВИДЕО)
" 100% диверсификация, по този начин както и газта (бел. ред. - верният жанр за думата е мъжки т.е. газ), с разнообразни технологии " - по този начин министър председател...
Другият нуклеарен енергоблок на АЕЦ „ Козлодуй ” – пети, работи с цялостно натоварване на мощността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР