На 24 април по Starz тръгва дългоочакваният нов сериал, под

...
На 24 април по Starz тръгва дългоочакваният нов сериал, под
Коментари Харесай

Джулия Робъртс и Шон Пен в главните роли в сериал за скандала `Уотъргейт`

На 24 април по Starz потегля дълго чаканият нов сериал, под режисурата на Роби Пикъринг, отдаден на аферата „ Уотъргейт “ - Gaslit ( “Осветен”). На 24 април по Starz потегля дълго чаканият нов сериал, под режисурата на Роби Пикъринг, отдаден на абсурда, станал причина за оставката на президента на Съединени американски щати Никсън през август 1974 година В една от основните функции във кино лентата ще забележим Джулия Робъртс.



Самият сериал ще е от няколко елементи и ще се завърти към Марта Мичъл, в ролята Джулия Робъртс, световна дама от висшето общество в Арканзас, омъжена за министъра на правораздаването Джон Мичъл. Тя е първият човек, който схваща, че президентът Никсън взе участие в абсурда "Уотъргейт " и слага брачна половинка си в обстановка на комплициран избор.

Джон Мичъл ще бъде изигран от неподражаемия Шон Пен.



Новият сериал ще се разграничава от кино лентата "Цялото президентско войнство " с Дъстин Хофман и Робърт Редфорд, който е на същата тема, като фокусът ще падне върху журналистическото следствие за връзката сред Никсън и "Уотъргейт ".

Това подсказва, че Gaslit ще подчертава вниманието повече върху политическата конспирация към абсурда "Уотъргейт ". Затова и ролята на Арми Хамър, която в този момент ще вземе Дан Стивънс, е забавна. Припомняме, че Хамър бе освободен от снимачната площадка на сериала предходната година поради обвинявания в полово принуждение и тормоз.


Арми Хамър

Персонажа, в чийто облик ще се превъплъти Дан Стивънс, е Джон Дийн – амбициозно и преуспяващо новобогаташ, разкъсвано от упоритостта си да се издигне в йерархията на Белия дом, и моралната алтернатива дали е морално да излъже, с цел да отбрани президента.


Дан Стивънс

Стивънс е играл в хитовия английски трагичен сериал "Имението Даунтън ", както и в сериала на Marvel "Легион ". Но може би най-известната му роля е тази на Звяра в "Красавицата и звяра " от 2017г. Появява се и във кино лентата на Netflix "Евровизия: историята на Файър Сага ".

Колкото до Арми Хамър, с изключение на изгубената роля в Gaslit, той загуби мястото си в трилъра за Студената война "The Billion Dollar Spy ", както и тази в комедията "Уредена женитба " и кино лентата "Предложението ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР