На 23 февруари от 21:00 часа по bTV Chef Андре

...
На 23 февруари от 21:00 часа по bTV Chef Андре
Коментари Харесай

Екзотични манджи меню в Мастър Шеф 7

На 23 февруари от 21:00 часа по bTV Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат новите кандидати за купата MasterChef на България и огромната премия от 100 000 лв.. В последната седмица на месеца на кулинарната сцена на MasterChef ще се качи седмото потомство хоби-готвачи, които ще създадат и невъзможното, с цел да се снабдят с престилка и място в най-голямата кухня на България. Пред тях ще има редица провокации, които ще отведат участници и фенове на самобитно странствуване към далечни и екзотични дестинации, до които не мога да се допрян в последната година.

От 23 февруари, всеки вторник и сряда, хоби-готвачите ще показват разбирането си за храната като наслаждение, посредством което другите национални кухни показват себе си. Участниците ще се допрян, а феновете ще научат за задгранични артикули и подправки и всички дружно ще открият нови усети и ще преживеят нови страсти. Своеобразен „ гид “ в цялото това първокласно вкусно странствуване из дебрите на разнообразни култури, нации и географски райони ще бъдат точно ястията от дестинации като Швеция, Египет, Русия, Япония, Мексико и други. 

Своята визия за първокласно ядене ще покажат артист, арбитър по плуване, преводач, инфлуенсър, публицист, фотограф и даже кулинарен блогър. Те идват от всички краища на света, с цел да потвърдят опциите си пред топ-кулинарите Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Претендентите за купата и огромната премия от 100 000 лв. ще сготвят голям брой впечатляващи и екзотични комбинации от артикули, които ще изненадат с въображение, знание и умения. Всеки един от тях е подготвен да потвърди, че знае какво равнище се чака от него, с цел да получи мечтаната престилка на MasterChef.

Как ще наподобява селекцията на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, какви изненади е подготвил екипът на MasterChef за новото издание и какъв брой занимателен може да е стартът на огромната кулинарна борба, феновете ще видят на 23 февруари от  21:00 часа по bTV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР