На 21-ви март тази година, за първи път ще се

...
На 21-ви март тази година, за първи път ще се
Коментари Харесай

Drupal Splash Awards - време за награди!

На 21-ви март тази година, за първи път ще се организира Drupal Splash Awards в България – гала по награждаване на едни от най-успешните Drupal планове, която цели да насърчи положителните Drupal планове и да въодушеви разработчиците за развиването на още повече сполучливи уеб сайтове. Събитието е първото, което цели гласност на положителната работа на Drupal запалянковците. По този метод общността поддържа развиването на платформата и подтиква построяването на още по-амбициозни инициативи.

Drupal Splash Awards ще се състои в клуб Culture Beat от 19:00 часа, като са поканени всички участници в състезанието, както и всички Drupal разработчици, които просто желаят да се срещнат с някои от най-интересните Drupal уеб сайтове, да се срещнат с техните основатели, или имат потребност от ентусиазъм за идващия си план.

Жури, което се състои от експерти в региона на технологиите, ще направи селекция и ще разгласи награди в 3 категории – Corporate, Social Engagement и E-commerce.

Личностите, които ще бъдат част от нашето жури тази година са:
Любомир Русанов, шеф и създател на Superhosting – най-бързо разрастващата се и най-голяма хостинг компания в България.Светлин Наков – създател на първия Софтуерен университет в България, създател на голям брой книги и публикации по програмиране и притежател на премия „ Джон Атанасов “Христо Атанасов – създател на цифрова организация We Know How, сертифициран Гугъл Adwords експерт.
Входът на събитието е свободен за всички искащи да участват, само че за по-добра организация, е нужно да се регистрирате авансово на този линк: https://www.eventbrite.com/e/splash-awards-bulgaria-2018-tickets-43658358325#tickets

Drupal общността е една от най-силните и многочислени общности в региона на ИТ. Тя се състои от десетки хиляди умни хора, които обичат да позволяват комплицирани проблеми дружно. Drupal е формиран от мощни open source принадлежности за днешния уеб, само че той е и артикул на над 15 години работа за уеб решения, основан посредством код, общественост и огромна доза идеaлизъм.

Splash Awards е формат, който обичайно награждава най-хубавите уеб сайтове на Drupal в Холандия и Германия към този момент три години, а Drupal Bulgaria реши да придвижи състезанието и у нас.

Събитието се провежда от Фондация Drupal Bulgaria и се реализира чрез  генералното спонсорство на СуперХостинг.БГ – най-бързо разрастващата се и най-голяма хостинг компания в България.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР