На 21.1.2023 в 22:54 часа настъпи новолунието в знака Водолей,

...
На 21.1.2023 в 22:54 часа настъпи новолунието в знака Водолей,
Коментари Харесай

Новолунието изправя на нокти 3 зодии, за други три се отварят врати

На 21.1.2023 в 22:54 часа настъпи новолунието в знака Водолей, с което дойде Китайската Нова Година, която ще бъде под въздействието на Водния Заек.

Приятелите ще ви зарадват с хрумвания за срещи или задължения. Бъдете дейни, изключително в занимания в групи. Ако възнамерявате да се включите в публично потребна организация – в този момент е момента. Подобни взаимоотношения, оказват въздействие върху фамилния и персонален живот. Ще споделите с другари информация за парични или финансови проблеми. Мислите ви са насочени към високо поставените ви цели.
-->
За някой от вас интервалът ще бъде обвързван с началото на интимна връзка. Свети Валентин ще ускори прочувствения заряд на чувствата ви. Романтиката ще извърши въздуха, а уютна вечеря с обичания човек ще стопли сърцето ви!

За някои от вас страстите ще предизвикат смяна на усещанията ви. Понякога ще реагирате на страстите на заобикалящите. Бъдете съпричастни. Възможно е да установите другарски връзки с дами. Има възможност тази дружба да възникне при групови събирания или семинари.

Обмислете своите стремежи и очаквания, до каква степен те поддържат вашата задача и цел в живота. Закриляйте по-слабите и бъдете снизходителни. Бъдете проводници на новото, което идва в живота.

Използвайте новите обществени средства, с цел да извършите по-добро мястото, където живеете. Не забравяйте, че вашата молитва или откровено доброжелание трансформират света! Независимо от вярата, изпитайте чувствата си!

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Водолей, Везни и Близнаци. То вероятно ще докара до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Лъв и Телец.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали?

И въпреки всичко, нужно е и изпитание от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Приятелство

Любов, която получавате

Алтруизъм

Желания и очаквания

Закрила

Използване на модерни технологии за запазване на природата

Желая ви Любов, здраве и триумф!

Азарей
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР