На 20 януари наследникът на Лионел Меси в - Ансу

...
На 20 януари наследникът на Лионел Меси в - Ансу
Коментари Харесай

Колко време ще е нужно на наследника на Меси, за да се върне в игра?

На 20 януари наследникът на Лионел Меси в - Ансу Фати, се контузи за следващ път и напусна терена в мача против Атлетик Билбао с насълзени очи.
Първоначално не се знаеше какъв брой време ще бъде навън от проектите на треньора Шави Ернандес, само че испанското издание " Marca " " подвига завесата " и оповестява, че 19-годишният нападател ще бъде на линия след към 60 дни !
Изданието добавя, че травмата, която получи испанецът, е много характерна (засегнато е сухожилието на двуглавия ляв бедрен мускул) и някои лекари предлагат консервативно лекуване, а други непосредствено оперативна интервенция.
Изборът на Ансу Фати да не се подложи на интервенция, е обвързван с това, че при сходни случаи от предишни сезони в , на футболистите им е трябвало доста по-малко време да се завърнат на терена без хирургическа интервенция, в сравнение с след осъществена такава.
" Marca " дава за образец Усман Дембеле, който през 2017 година страдаше от сходна контузия и избра да се оперира, само че след това отсъстваше близо 4 месеца... (вижте и и ще остане ли на " Камп Ноу " в последна сметка)
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР