На 20-ти май излезе последната серия на тоталния хит –

...
На 20-ти май излезе последната серия на тоталния хит –
Коментари Харесай

Заради търговската война със САЩ в Китай не показаха финала на Игра на тронове

На 20-ти май излезе последната серия на тоталния шлагер – кино лентата „Игра на тронове“. Но китайските фенове не можаха да я гледат. Изданието The Wall Street Journal заяви, че китайската телекомуникационна компания Tencent, която е единственият и извънреден снабдител на наличието на телевизионния канал HBO за Китай, не сподели финалната серия поради комерсиалната война сред Вашингтон и Пекин.

Още от сутринта на 20-ти май милиони китайски консуматори чакаха да видят последната заключителна серия на своя обичан сериал посредством платформата Tencent Video. Но всичко, което съумяха да видят е известие за зародили проблеми с връзката . По-късно в уеб страницата на Tencent Video в обществената мрежа Weibo се появи информация, че феновете ще бъдат известени, тъкмо по кое време ще бъде излъчен кино лентата. Но доста консуматори започнаха да си желаят назад парите за абонамент за тази онлайн услуга и заплашиха, че ще отстранен своите сметки. Малко по-късно представител на HBO заяви пред изданието TWSJ, че китайските управляващи са забранили на компанията Tencent да излъчва кино лентата „Игра на тронове“ заради комерсиалния спор със Съединени американски щати.

Ядосаните почитатели, които не можаха да гледат финалната сцена на „Игра на тронове“ не са чак толкоз огромен проблем, като да вземем за пример наложените наказания. Но случилото се демонстрира, по какъв метод комерсиалната война може непосредствено да оказва въздействие на елементарните консуматори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР