На 20 октомври (петък) във Варна ще се проведе еднодневна

...
На 20 октомври (петък) във Варна ще се проведе еднодневна
Коментари Харесай

Във Варна ще се проведе еднодневна кръводарителска кампания

На 20 октомври (петък) във Варна ще се организира еднодневна кръводарителска акция във Варна. Това ще се случи на територията на ФК “Спартак ” – Варна. Организаторите приканват всички варненци да се включат в благородното дело.Със особено събитие за всички почитатели и жители на Варна футболен клуб “Спартак ” – Варна, Трибуна “Соколъ ”, Районен Център по трансфузионна хематология провеждат еднодневна дарителска акция. Това оповестяват от ФК “Спартак ” – Варна за медия “Нова Варна ”.
20.10.23 – Футболен Клуб “Спартак ” – Варна взаимно с Трибуна “Соколъ ” афишират своята нова благотворителна акция “Дари Кръв, Спаси Живот ”, предопределена да поддържа общността и да избави животи. Събитието ще се организира на 20-ти октомври от 10:00 на територията на футболния комплекс на клуба и дава обещание да бъде ден на взаимност и любов към Варна и нейните поданици.
Събитието “Дари Кръв, Спаси Живот ” е част от самодейността на Фк “Спартак ” – Варна и Трибуна “Соколъ ” и е част от благотворителните действия в поддръжка на опазването на здравето.Мобилният пункт за подаяние на кръв ще бъде разполагаем на всички жители на гр. Варна, които желаят да дарят кръв и да създадат положително дело.
Кампанията цели да насърчи обществото да се включи в благотворителната акция. Феновете на “Спартак ” – Варна, както и всички варненци, които решат да дарят кръв в този ден, ще бъдат наградени със специфична отстъпка от 20% за всички продукти във почитател магазина на тима.
Събитието е отворено за всички, които желаят да се причислят и да трансформират живота на тези, които имат потребност.
Футболен Клуб “Спартак ” – Варна остава зает с поддръжката на общността и се надява, че тази благотворителна акция ще бъде сполучлива и ще способства за спасяването на доста животи.
Ръководството на клуба благодари за поддръжката на: Благотворителна акция за събиране на капачки и стотинки “Аз Вярвам и оказвам помощ ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР