На 2 юни сцената на Зала 1 на НДК се

...
На 2 юни сцената на Зала 1 на НДК се
Коментари Харесай

IMANY: „Нямам търпение за концерта в България!“

На 2 юни сцената на Зала 1 на НДК се трансформира във магически фон със завладяващия глас на IMANY, осем виолончела, вуду вълшебства и безспорните поп шлагери от последния албум на певицата Voodoo Cello. В него тя вдъхва нов живот на обичани осъществявания на Madonna, Imagine Dragons, Bonnie Tyler, t.A.Т.u. и Bob Marley и други.  

Концертът на IMANY, проведен от, стартира в 20:00, а вратите на Зала 1 на НДК се отварят необятно за едно музикално странствуване през обичаните евъргрийн класики персонално на самата певица, която е и артистичен шеф на спектакъла Voodoo Cello.

Френската изпълнителка, която сега е на европейско турне, откровено споделя в скорошни изявленията, че България е една от най-любимите ѝ дестинации за концерти и няма самообладание да се завърна у нас на 2 юни поради топлата аудитория. Младата майка на две деца, се готви за концертите си със наложителните екзотични плодове и разнообразна селекция от зелен чай. В типичния си грациозен и безподобен жанр, този път IMANY влиза в ролята на вуду жрица, която омагьосва осем виолончела и …публиката и споделя една мистична приказка с музиката си.

Последни за концерта на IMANY в Зала 1 на НДК могат да се намерят на, в магазини и в мрежата на Fast Pay. Припомняме, че за първи път в България предлага и опцията за закупуване на билет за събитие на разсрочено заплащане от с 0% оскъпяване. Това е неповторимата за България услуга, посредством която се прави заплащане на равни месечни вноски, без никакво оскъпяване, скрити такси и с 0% рента и разнообразни способи на разсрочване. Така потребителите, които желаят да посетят даден концерт, само че сега не разполагат с нужната сума, могат да избират дали да платят 25% от нея незабавно и 75% в идващите 30 дни, или да платят 25% в този момент и останалите 75% в границите на три месеца, с 0% оскъпяване, без малък шрифт и скрити такси, а след бързо утвърждение, мечтаният билет се озовава непосредствено в електронната им поща.

Информация за всички идни събития може да намерите на: и, в обществените мрежи и в с най-актуална информация.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР