На 2 януари На кафе“ се завърна по Нова телевизия,

...
На 2 януари На кафе“ се завърна по Нова телевизия,
Коментари Харесай

Гала побесня след Нова година с Божинов: Изкара си го на светската си репортерка Елизабет

На 2 януари „ На кафе “ се завърна по Нова телевизия, а водещата Гала се появи в ефир не изключително лъчезарна, а по-скоро кисела. Може би това е реакция на унищожителните оценки за новогодишната „ Гала вечер с Нова “. Програмата, която другояче събра феновете пред екрана, не блесна с нищо изключително, а Валери Божинов беше комичен, само че не и занимателен.
Явно в Нова телевизия са разчитали, че като същински извор на бисери, Божигол ще е задоволителен с цел да се получи шоуто. Това обаче не се стана, а Гала, като съществена водеща до футболиста, се трансформира също в обект на насмешки, предава vihrogon.
Голямата звезда не беше в ослепително въодушевление и си го изкара на светската си кореспондентка Елизабет Методиева. Тя пък демонстрира много лигавата атмосфера по време на снимането на новогодишната стратегия.
В репортажа Софи Маринова окупира микрофона и наговори много нелепости, подкрепена и от Преслава и Константин.
Коцето пък беше запечатан безусловно да се гаври на всяка крачка с Божинов. На футболиста дори му стана неловко от бъзиците на чалга артиста.
За Гала очевидно не беше изключително прелестно да гледа задкулисието на неуспеха си. Тя стартира да излиза от сюжета, а репликите на Методиева взеха да увисват във въздуха. Освен това Гала даде да се разбере, че светските вести, които някогашната миска оповестява, не са изключително точни.
„ Искаш ли да си взема сюжета и да си вървя? “, ядоса се Елизабет в един миг на шефката си. Тя продължи с усмивка рубриката си, само че си пролича, че Гала и е опънала нервите.
С няколко реплики пък водещата на „ На кафе “ изясни, че нямала желание да сменя Елизабет, само че почнала да се замисля по въпроса. Гала смаза самочувствието на репортерката, като означи, че някои от най-големите звезди, за която тя споделя всякакви мълви, в действителност за нея са другари. Така тя в действителност знае доста по-добре какво тъкмо се случва с тях и може да го опише, само че е дискретна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР