На 19 февруари (понеделник) и 20 февруари (вторник) на посещения

...
На 19 февруари (понеделник) и 20 февруари (вторник) на посещения
Коментари Харесай

Орбан и Курц пристигат в София

На 19 февруари (понеделник) и 20 февруари (вторник) на визити в София идват Виктор Орбан, министър ръководител на Унгария, и Себастиан Курц, канцлер на Австрия.

Премиерът на Унгария Виктор Орбан бе на посещаване у нас през 2016 година Тогава министър председателят Борисов му подари фиала на българските ханове, а той на него истинска, достоверна сабя от 1837 година. Месеци по-късно двамата министър председатели посетиха дружно граничен пункт „ Лесово”, както и морската граница, с цел да ревизират стабилността на оборудванията.

Именно унгарският министър председател е измежду най-големите критици на на европейската политика по отношение на бежанците. Орбан сподели, че в случай че огромен брой мигранти бъдат позволени в Европейски Съюз, по-високата раждаемост измежду мюсюлманите ще докара до това "Европа да стане неразпознаваема ".

В края на предходната година 31-годишният австрийски външен министър Себастиан Курц, изгряваща звезда на консервативната Народна партия, бе определен за канцлер на Австрия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР