На 19 април Мария Шарапова отбеляза своя 35-и рожден ден

...
На 19 април Мария Шарапова отбеляза своя 35-и рожден ден
Коментари Харесай

Първата снимка на новороденото дете на Мария Шарапова

На 19 април Мария Шарапова означи своя 35-и рожден ден и съумя да да изненада почитателите си с новината, че е бременна. Това заяви самата тя в профила си в Instagram, публикувайки фотография от плажа, на която се вижда порасналото ѝ коремче.
 Мария Шарапова на 35
Мария Шарапова в 25 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

" Скъпоценни начала! Яденето на торта за рожден ден за двама постоянно ми е било специалитет ", написа тогава петкратната шампионка от Големия шлем.

Само преди два дни Мария Шарапова още веднъж съумя да изненада почитателите си, като разгласи, че тя и половинката ѝ Александър Гилкс към този момент са станали родители . Руската тенисистка даже сподели за пръв път дребното си момченце.

" Теодор VII•I•MMXXII. Най-красивият, провокационен и възнаграждаващ подарък, който нашето малко семейство може да изиска ", написа гордата майка под фрагмента, на който се вижда по какъв начин тя и Александър Гилкс гледат с обич и удивление първородния си наследник.

В началото на 2018 година за пръв път се заприказва, че след връзката ѝ с Григор Димитров, Мария Шарапова още веднъж е намерила любовта в лицето на Александър Гилкс - английски предприемач, който търгува най-вече с творби на изкуството.
 Мария Шарапова, Александър Гилкс и новината, че съветската тенисистка чака първото си дете
Голямата изненада на Мария Шарапова

Страхотен подарък за рождения ден

А съвсем три години след началото на връзката си, влюбените ни оповестиха, че са подготвени да преминат на идващото равнище. През декември 2020 година стана ясно, че двамата към този момент са сгодени. А в този момент към този момент са и щастливи родители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР