На 18 януари тази година, от японския космически център Утиноура,

...
На 18 януари тази година, от японския космически център Утиноура,
Коментари Харесай

Наблюдават ли ни извънземните?! Вижте как НЛО се появи до японската космическа ракета "Епсилон-3"

На 18 януари тази година, от японския галактически център " Утиноура ", който се намира в южната част на префектура Кагошима, започва ракета на твърдо гориво " Епсилон-3 ", която изведе сполучливо в околоземна орбита (на височина от към 500 километри) търговски сателит с научно и изследователско съоръжение. Стартиране от страна на галактическата организация JAXA на съвременна ракета, която, както писаха публицистите, се отличава с огромната си ергономичност, гъстота и надеждност,, се трансформира в значимо събитие за страната на изгряващото слънце, тъй че го следиха хиляди японци, множеството от които снимаха това много впечатляващо представление - огнена диря в тъмното вечерно небе.

На идващия ден японците започнаха да разгласяват видеа от старта на " Епсилон-3 " и множеството консуматори не видяха нищо изключително, а някои дори направиха съмнение, че ракетата на никое място не е изхвърчала, а е паднала в океана. Една част от коментиращите в интернет, обаче, видяха нещо много забавно. Според тях се оказва, че полетът на японската ракета е бил следен освен от нейните основатели, учените, публицистите и любопитните поданици на планетата ни, само че и от НЛО.

" Летящата паница " с бордови светлини и мигащи сигнали, минала покрай " Епсилон-3 ", когато ракетата към този момент била достигнала постоянна височина. Неидентифицираният обект не наподобява на аероплан, а и по това време на мястото в небето не може и да има различен земен уред. С какво японската ракета заинтересува пришълците? Впрочем, както настояват уфолозите, извънземните следят изстрелването на ракети съвсем постоянно, по тази причина НЛО са закрепени много постоянно.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР