На 18 ноември криейтив екипът, базиран в Лондон, на медийната

...
На 18 ноември криейтив екипът, базиран в Лондон, на медийната
Коментари Харесай

Творческият екип на Viasat World със злато и сребро от наградите Promax

На 18 ноември криейтив екипът, основан в Лондон, на медийната компания Viasat World бе отличен със злато за ID-тата на ТВ канала в категорията ` Best Channel ID ` на годишната виртуална гала на.

" Историите, които Viasat Explore демонстрира, са основани на действителни случки, рискови приключенства и впечатляващо инженерство. Трябваше да създадем поредност от ID-та на ТВ канала, фокусирани върху логото, които дават чувство за средата, в която нашите герои от действителния живот работят и съществуват, “ споделя Пол Евънс , креативен вицепрезидент на Viasat World .



“В година на пандемия, когато live action фотоси бяха невъзможни, по-голям от нормално се оказа първокласният 3D видео дизайн, с цел да бъде изобразена динамичността и достоверността на канала – от бурни океани през заледени автомагистрали до прашни кариери. "

Наградата бе връчена на Пол Евънс и Симоне Хайнек от Viasat World, Стив Симъндс, креативен шеф на Weareseventeen, и Дейвид Джонстън, креативен шеф на Echoic.



Вижте отличените с Promax злато ID -та на Viasat Explore ТУК .



from on.



Творците на Viasat World бяха удостоени и със сребърна Promax премия за промото на предаването по „ Епидемия: огромната чума “ в категорията „ Най-добро промо за Документално или научно-популярно развлекателно предаване “.

" Събитията от 2020 година ни дадоха опция да се вгледаме в една друга пандемия от историята. Лекарите с черни маски, изобразени в поема, разкриват, че времената, в които живеем, не са уникални; Напротив, има някои поразителни сходства, “ разяснява Пол.

„ За по-малко от две седмици успяхме да нарисуваме и анимираме това видео; искахме да предизвикаме прочувствена реакция, без да демонстрираме липса на сензитивност към протичащото се сега. Успешно осъществихме задачата на канала ни (бел. Ред. Viasat History ) да задава въпроса какво можем да научим за себе си като се вглеждаме в предишното. “

Заслугата е на Пол Евънс, Ана Сабти, Симоне Хайнек и илюстратора Дейвид Рууни.

 

Видеото за „ Епидемия: огромната чума “ по Viasat History , отличено с Promax сребро YouTube канала на Viasat World България .





Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, със пресен и съвременен взор към историята. ТВ каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени излъчвания, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден. Следете на и на  

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР