Февруари е месецът на любовта, то е знайно. В тази

...
Февруари е месецът на любовта, то е знайно. В тази
Коментари Харесай

Дженифър Лопес e лицeто на св. Валентин на TV1000

Февруари е месецът на любовта, то е знайно. В тази връзка филмотечният   TV1000 събира в графа " Противоположностите се притеглят " някои от най-популярните сантиментални филми всяка неделя и понеденик вечер след 20:00 часа.  

Матю Маконахи и Сара Джесика Паркър с „ Фалстарт “ на 12 и 14 февруари, а Дженифър Лопес и Ричард Гиър - със „ Ще танцуваме ли “ на 13 февруари са двойките на предпразничния уикенд. Впрочем на 13 февруари Дженифър Лопес е и в „ Петзвезден романс “ с Рейф Файнс, както и в „ Момичето от Джърси “ с Бен Афлек - на самия Св. Валентин.

Разбира се, на 14 февруари ще може да се види „ Денят на влюбените “ с плеяда холивудски звезди. И още: „ Любовта е опиум “ с Джейк Джиленхол и „ Ема “ с Гуинет Полтроу - на 20 февруари, „ Опасни връзки “ с Джон Малкович на 28 февруари, а напълно не на последно място номинираният за седем награди „ Оскар “ „ СТУДЕНА ПЛАНИНА “ с ДЖУД ЛОУ – от 22:00 часа на 19 февруари.

Мини-панорамата на Джуд Лоу ще включи функциите му в „ Хюго “ на Мартин Скорсезе – на 13 февруари - и „ Изкуствен разсъдък “ на Стивън Спилбърг - 24 февруари, както и „ Талантливият мистър Рипли “ – на 12 февруари, режисиран от Антъни Мингела, режисьор и на „ Студена планина “. Самият Джуд Лоу има две номинации за Оскар в кариерата си – точно за тези два кино лентата на Антъни Мингела.


Видео за кино лентата „ Ще танцуваме ли “ по TV1000



Джон Кларк ( Ричард Гиър ) е чикагски юрист работохолик, който макар солидната си заплата и любящо семейство, не е в положение да преодолее възприятието, че нещо в живота му липсва. Една вечер просто му хрумва да промени естествения си маршрут на прибиране и се отбива в студио по танци с вярата да срещне Паулина ( Дженифър Лопес ) - красивата учителка, която той постоянно вижда през прозорците.

Въпреки че Паулина предугажда още в зародиш всички сантиментални стремежи, които той би имал по отношение на нея, тя въпреки всичко основава с него връзка, която е повече от естествените връзки сред преподавател и възпитаник. Въодушевен от новото си занимание, Джон се концентрира в подготовките за надпреварата по танци, като не посвещава брачната половинка си Бевърли ( Сюзън Сарандън ) в желанията си.

„ Ще танцуваме ли “ е по TV1000 на 13 февруари в 20:00 часа и на 16 февруари в 22:00 часа




Матю Макконъхи e 35-годишният Трип, който към момента живее с родителите си. И кой би го винил? Не заплаща наем, има страхотна стая, а мама се грижи за прането.

Отчаяно решени да го накарат да се изнесе от къщата, родителите му наемат прелестната Пола ( Сара Джесика Паркър ) да му окаже малко напън. Но те не чакат Трип да отвърне със същото! Зоуи Дешанел, Джъстин Барта, Тери Брадшоу и Брадли Купър също се включват в тази сантиментална борба на характери, която потвърждава, че няма нищо по-хубаво от родния дом.

“Фалстарт “ е по TV1000 на 12 февруари, 14 февруари и 24 февруари в 20:00 часа.

Програмата на TV1000 e на www.TV1000.bg

Следете ни и на www.Facebook.com/TV1000BG, както и на www.instagram.com/tv1000bulgarian/  



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР