Февруари довежда един от най-популярни ТВ детективи в дома на

...
Февруари довежда един от най-популярни ТВ детективи в дома на
Коментари Харесай

Ендевър на Epic Drama – 5 факта, които може би не знаете

Февруари довежда един от най-популярни ТВ детективи в дома на епичната драма – ТВ канал – „ Ендевър “ се завръща с най-новия си осми и може би финален сезон - на 7 февруари - с нова порция безредици за феновете на мистериозни случаи и ексцентрични детективи, този път, обаче – и с персонални проблеми за гарнитура.
Ендевър ще утежни връзките си с Търздей поради непростителен пропуск, позволен заради персонални грижи. Колкото и да е необикновено, животът на обичания ни оксфордски детектив в ера продължава да се усложнява, а ето някои любопитни, само че може би не по този начин известни обстоятелства за един от най-успешните детективи в ТВ историята.
„ Ендевър “, който има осем излезли до момента сезона, стартира като независим ТВ филм, отдаден на Инспектор Морз, в чест на сериала, който тече от 1987 година до 1993 година, само че филмът е толкоз сполучлив – с над 8 млн. фенове единствено във Англия – че продуцентският екип трансформира формулата в ТВ поредност, която от 2012 година насам натрупва сериозна база фенове в целия свят. Създателят на телевизионната поредност, Колин Декстър (починал през 2017 г.), се появява в епизодични функции на няколко пъти. Поради влошено здраве, той не се включва персонално от сезон четвърти насам, само че и по-късно екипът продължава да го вмъква посредством фотоси или отрязъци от вестници.
Видео за последния сезон на „ Ендевър “ по Epic Drama






Шон Евънс е в основната роля. Той, обаче, отхвърля да подпише дълготраен контракт, като всякога се съгласява единствено за идния сезон. Казва, че една от аргументите е, че когато се съгласява за първата си ТВ роля – в Teachers – няма концепция на къде ще тръгне сериала и в случай че е знаел, че може да свърши когато и да е, това щяло да го стимулира да е по-креативен. Роджър Алъм , който е в ролята на колегата на Морз, Търздей, споделя, че харесва героя си, тъй като въпреки да е претърпял Втората международна война, е съумял да резервира своята приземеност и човещина. Нещо повече – от там намира своя честен компас, който е присъща линия на героя му. Шон Евънс, който е и режисьор на някои от епизодите в „ Ендевър “, признава, че не е гледал епизоди от „ Инспектор Морз “, сериалът предхождащ Endeavour, тъй като не желал версията на Джон Тоу да повлияе на неговия воин по никакъв метод. Вместо това прочита книгите, което му дава повече независимост от осъществяването на различен артист. Подходът му наподобява е бил верен, а персонажът му, който през 2022-ра става на 10 телевизионни години, е неповторим.



Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България на DTH 60, DTV (кабелна) 214, IPTV (Premium) 201, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV.

 

За програмата на Epic Drama канала посетете Следете и и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР