Буквално. Номинираният за 8 награди Оскар“ и отличен с две,

...
Буквално. Номинираният за 8 награди Оскар“ и отличен с две,
Коментари Харесай

„Ще се лее кръв“ по TV1000 през януари

Буквално. Номинираният за 8 награди „ Оскар “ и отличен с две, в това число за осъществяването на паметния Даниел Дей-Луис , „ Ще се лее кръв “ на Пол Томас Андерсън дебютира по филмотечния TV1000 на 13 януари, четвъртък, от 22:00 часа. Това затваря мини-панорамата на режисьора, почнала с „ Магнолия “ с Том Круз , който още веднъж е в ефир на 11 януари от 22:10 часа.

Същевременно „ Ще се лее кръв “ слага началото на сезона на „ коравите видове “, в границите на който могат да се видят евъргрийн заглавия като „ Копланд “ със Силвестър Сталоун и Робърт Де Ниро, „ Поверително от Ел Ей “ с Гай Пиърс и Кевин Спейси, „ Боен клуб “ с Брад Пит и Едуард Нортън.. И още…


Видео фрагмент от „ Боен клуб “ с Брад Пит и Едуард Нортън



„ Боен клуб “ е на режисьора Дейвид Финчър, основан на едноименния разказ на Чък Паланюк, излязъл на щемпел три години по-рано.

Главните функции извършват Едуард Нортън, Брад Пит и Хелена Бонам Картър . Нортън играе ролята на анонимен повествовател – неопределен елементарен човек, неудовлетворен от живота си в постиндустриалното потребителско общество „ служител “. Заедно с Тайлър Дърдън, търговец на сапун (в ролята Брад Пит), той основава незаконна организация, „ Боен клуб “.

В концепцията на кино лентата е залегнал будисткият принцип: „ Само губейки всичко можем да реализираме същинска независимост “. Филмът е с номинация за Оскар 2000 за звукови резултати и е на №11 в класацията на IMDB за 100-те кино лентата с най-голям рейтинг на всички времена.


Ще се лее кръв

Четвъртък 13 януари в 22:00 ч.

Жанр: Драматичен

Режисьор: Пол Томас Андерсън

В функциите: Даниъл Дей-Люис, Дилън Фрейзър, Пол Дано, Киърън Хайндс, Кевин Дж. О`Конър

 

След като един чужд го осведомява за богата на петрол общественост, суровият нефтотърсач Даниел Плейнвю се насочва на експедиция за „ лов на пъдпъдъци " дружно с осиновения си наследник Х.У., с цел да прегледа градчето, наречено „ Малкият Бостън ", и да се убеди самичък. Когато мълвата се оказва истина, той се открива в дребния град, купувайки ранчото „ Съндей " за своя съществена база, и стартира сондажите за петрол. Бизнесът на Даниел пораства, само че в същото време порастват и персоналните му проблеми...

Видео за „ Ще се лее кръв “ с Даниел Дей-Луис по TV1000




Всеки петък и събота в 22:00 ч. от петък 14 януари

 

Вървим паралелно с най-коравите видове, показвани в миналото във филм, без значение дали това е Клинт с неговото обветрено и жестоко лице, Самюъл Л. Джаксън, убиващ „ Змии в самолета ", или Арнолд, сразяващ хората в ролята си на Терминатор... Този януари е изпълнен с екшън и нашите корави видове сплашват и предизвикват вреди на всеки, който наруши закона или се осмели да им попречи.

 

Видео за „ Сезон на коравите момчета “ по TV1000






Рубрика: Звездите на TV1000

Всяка вечер след 2 1 :00 ч. , до 9 януари 2022 година

Този празничен сезон ЗВЕЗДИТЕ ще блестят по-ярко!

Всяка вечер след 21:00 часа по #TV1000: „ Джей Еф Кей “ на 1 януари, " Филаделфия " на 2 януари, " Пътят на измененията " на 3 януари " Завръщането " на 4 януари, " Бърдмен " на 5 януари, „ Имало едно време в Америка “ на 7 януари, „ Жега “ на 8 януари... И още доста!

 

Видео за „ Звездите на TV1000 “


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР