На 18 август се образува тригон между двете планети благодетели

...
На 18 август се образува тригон между двете планети благодетели
Коментари Харесай

На 18 август настъпва щастливият тригон на Венера и Юпитер

На 18 август се образува тригон сред двете планети благодетели в астрологията (Юпитер и Венера). Този тригон се назовава още Златен тригон и ще усещаме въздействието му съвсем до 25 август. Тригонът сред Венера и Юпитер е може би един от най-положителните аспекти в астрологията. Можем да чакаме единствено позитиви от този пренос.

Нещата могат да се случват елементарно и без съществени старания. Всичко, което желаеме, може да пристигна естествено при нас, от време на време даже без да сме го желали.
Венера е в символ Лъв, Юпитер е в Овен, също знак на Огъня, на интензивните страсти. Юпитер се свързва с агресия, шанс, обилие, прогрес и божествена отбрана. Може да получим божествена помощ, подарък от небето, безусловно непредвиден късмет.

 жена

Златният тригон може да предскаже облаги, благоприятни условия и дарове, според от това какво сме мислили и какво сме предложили. Всеки, който стартира нещо ново под това въздействие и работи вярно, ще има триумф в дълготраен проект. Тригонът Венера-Юпитер може да донесе доста дарове в живота ни. Това може да бъде както приемане на някои материални неща, по този начин и да е обвързвано с опциите, които ще получим. Разкриването на страстите също може да бъде по-лесно.

Венера-Юпитер също е доста щастлива композиция. Ето за какво този пренос е ужасно време да извършите нещо, за което ще ви би трябвало малко шанс. Юпитер също е обвързван с капацитета за напредък, тъй че започването на нещо по време на този пренос може да се развие в бъдеще в нещо в действителност съществено и позитивно. Вашите финансови доходи също могат да бъдат увеличени. Може да получите пари, които сте чакали дълго време или даже са вероятни непредвидени доходи.

 жена

Възможно е да има нови запознанства, които да ни дадат опция за развиване. Те ще украсят живота ни, като вървим напред с тях в неповторима връзка, която има какво да ни предложи. Този пренос също е превъзходен за определяне на нови контакти и връзки. Можем да се срещнем с забавен и перспективен човек. Обикновено хората, които срещаме под въздействието на Юпитер, са доста сполучливи и интелигентни. Това е ужасно време за първа среща. Започналите през този интервал любовни връзки са под закрилата на двете планети. Браковете в този интервал имат всички шансове да бъдат сполучливи и щастливи.

Моментът е доста добър да измененията външния си тип. Можете да промените прическата си, да си извършите нов маникюр или друга козметична процедура. Промените, които вършиме по време на преноса, ще накарат хората да ви виждат повече и елементарно ще притегляте вниманието и възхищението на близките.

Всичко написано важи с още по-голяма мощ, когато тези две благодетелни планети вършат съразмерен аспект в персоналната ви натална карта.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР