На 18 април Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес съобщиха на

...
На 18 април Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес съобщиха на
Коментари Харесай

Първата снимка на новороденото момиченце на Роналдо и Джорджина

На 18 април Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес оповестиха на почитателите си тъжната вест, че са изгубили едно от двете си бебета. Те разгласиха взаимно изказване в Instagram, с което споделиха, че тяхното  " момче е умряло ".

Преди броени часове Кристиано и Джорджина още веднъж направиха взаимна обява, само че този път, с цел да се похвалят, че семейството още веднъж е дружно и се е нараснало с един член.

" Дом, сладостен дом. Джорджина и нашето бебенце най-накрая са с нас. Искаме да благодарим на всеки за благите думи и жестове. Вашата поддръжка е доста значима. Цялото ни семейство почувства любовта ви и уважението към нас. Сега е време да сме признателни за новия живот, който приехме на този свят ", написа Кристиано в Instagram под фотография, на която ги виждаме с новороденото им момиченце.

Въпреки злополучните събития през последните дни, фамилията наподобява сплотено. Искрено се надяваме, че взаимната поддръжка и времето ще им оказват помощ бързо да преодолеят тази тежка контузия.

Междувременно получи голяма поддръжка от своите сегашни и някогашни клубове, както и от целия състезателен свят. Освен Манчестър Юнайтед и португалският народен тим, някогашните му клубове Реал Мадрид и Спортинг Лисабон, както и градският противник Манчестър Сити, също излязоха със специфични известия. От огромния футболен зложелател на Юнайтед в Англия - Ливърпул, също показаха своята поддръжка.

Едни от първите звезди, които също изпратиха известия към Кристиано Роналдо и фамилията му бяха Пиърс Морган, Гари Линекер, Маркъс Рашфорд и Юсейн Болт, написа
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР