Тръмп - виновен по всички обвинения в Ню Йорк. Присъдата

...
Тръмп - виновен по всички обвинения в Ню Йорк. Присъдата
Коментари Харесай

Тръмп е осъден, че е платил на жена да си трае за отношенията им. Това е пародия, а не правосъдие

Тръмп - отговорен по всички обвинявания в Ню Йорк. Присъдата ще бъде прочетена на 11 юли - директно преди конвента на републиканците. С това става първият президент в историята на Съединени американски щати, който бива наказан за закононарушение.

Престъплението...платил на жена да си трае за връзките им. Присъдата...по средата на предизборна акция, в която безапелационно води.

Това родните леви, т.е. умнокрасивите, ще въздигнат като безусловен образец за работеща правосъдна система. Нищо общо с изборите, несъмнено. На фона на 46 президенти, в това число хора като Хардинг, Джонсън, Труман, Никсън, Клинтън, Буш, Обама... Хора, забъркани в корупция, контрабанда, военни закононарушения, незаконни подслушвания и какво ли не. На фона на всичко това, ПЪРВИЯТ наказан президент е за...плащане на жена. Колосалното закононарушение, пред което Гуантанамо и Уотъргейт просто бледнеят. А Байдън и синът му, забъркани в директни схеми за милиони, са чисти като сълза. Лаптопът на Хънтър се изпари по-бързо и от никарагуански кокаин, импортиран от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Разбира се, всичко това е плод на чисто съвпадане и добре работеща правосъдна система. Нищо политическо няма, това ви е развита народна власт, въпреки всичко, а не някоя си автократична олигархия в Азия, където се отстранява водещият претендент. Move along...

...........................................

А в случай че желаете сериозният ми коментар, той е много по-кратък: пробват се да сменят Тръмп с кухата, конюнктурна, неразличима от демократите кукла на конци Ники Хейли. И ще нанесат непоправими вреди на доверието в американската народна власт, както вътре в страната, по този начин и по света, с цел да го създадат.

Случва се скотщина, която съм уверен ще бъде приветствана бурно таман от най-големите радетели за сякаш " почтени избори " и " деполитизирано правораздаване " у нас - великите лицемери на българската политика, умнокрасивите. Днес през целия ден ще им четете гнусното двуличие на показ, можете да бъдете сигурни от в този момент. И дано то ви покаже същността на тези хора - зад непрестанното мрънкане за " самостоятелна правосъдна система " се крие откровеното им предпочитание самите те да я употребяват по този начин, както демократичните им настойници го вършат оттатък океана. Случили се да си довършат " промените " и конфигурират фрагментите ще вършат тъкмо това, което се случва сега с водещият кандидат-президент в Съединени американски щати. Ако не ми вярвате - просто им гледайте през днешния ден реакцията на тази вест.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР