На 17 януари руският опозиционер Алексей Навални и съпругата му

...
На 17 януари руският опозиционер Алексей Навални и съпругата му
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Урокът ми е да не се предавам

На 17 януари съветският опозиционер Алексей Навални и брачната половинка му Юлия се върнаха в Москва от Берлин, където той се възстановяваше от отравяне с вещество от групата " Новичок " в продължение на 4 месеца. Той беше арестуван още при идването си в Москва, а по-малко от 24 часа по-късно публично бе задържан за 30 дни. Днес присъдата му е ясна – ще лежи в пандиза 2 години и 8 месеца.

Тогава брачната половинка му Юлия разгласява пост в Инстаграм профила си: " Льоша, когато те отровиха, аз писах, че сме се справяли с всичко, ще се оправим и с това. Сега бих повторила същите думи, само че този път ти, може би, ще можеш да ги прочетеш: ще се преборим с всичко. И всичко ще бъде наред! "

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)

Юлия и Алексей се срещат през 1998 година на отмора в Турция, а две години по-късно подписват брак. Имат две деца – Дария и Захар. На фона на разтърсванията в живота на Алексей Навални, мнозина допускат, че е допустимо точно брачната половинка му да продължи неговата идея.

Тази седмица, за първи път след ареста, излезе и изявление с Юлия. То е оповестено в съветското издание на сп. Harper’s Bazaar, като създателите му акцентират, че е записано още на 11 януари – седмица преди двойката да се прибере в Москва, само че " надали нещо във възгледите на Юлия се е трансформирало ". В него тя приказва за експанзията в действителния и виртуалния свят, фамилията и ролята на жертва, която би трябвало да й се поставя. Но тя отхвърля да влезе в нея.

„ Аз не съм жертва. Харесвам работата на Алексей и считам това за вярно. Понякога е малко ужасно, изключително след август ( бел.ред: той изпада в кома след отравянето). Но той не отстъпва, няма да го направя и аз ”, безапелационна е Юлия. „ Има  неприятни хора,  които желаят да го спрат, само че не би трябвало да им се дава такава опция. ”

Прочетете още от изявлението на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР