На 17 септември (вторник) Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” празнува Деня на

...
На 17 септември (вторник) Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” празнува Деня на
Коментари Харесай

Театър Българска Армия с Ден на отворените врати

На 17 септември (вторник) Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ” чества Деня на София и още веднъж, тъкмо в 10:00 часа отваря вратите си за всички столичани и посетители на столицата, които желаят да надникнат зад кулисите – там, където се ражда магията, наречена спектакъл. От сутринта обичаните артисти от трупата на Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ “ ще посрещат посетителите на входа на „ Раковски” 98 с чаша “Nescafe Dolce Gusto” - кафето, което поддържа българските актьори, с цел да ги поведат на една незабравима разходка из театралните потайности. Зад затворените до скоро порти ще могат да се видят репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с паметни плакати, както и звукозаписното студио на ДОНИ. Всички посетители на театъра ще могат освен да преглеждат театралните костюми и експонати от емблематични спектакли, само че и да ги облекат и да се снимат с боеприпас от театрални оръжия – саби, мечове, револвери, автомати и картечници.

В тазгодишното издание на ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ за пръв път ще бъде открехната завесата и там, където се ражда едно зрелище. В предиобедните часове всичкики другари и посетители на театъра ще имат неповторимия късмет да бъдат очевидци на репетиционния развой, в който доайенът измежду режисьорите Красимир Спасов работи с актьорите, по пиесата на Майк Бартлет „ ЛЮБОВ ЛЮБОВ ЛЮБОВ”. Отново на Камерна сцена „ Миракъл” всички другари и фенове на театралното изкуство ще могат да се срещнат с обичаните артисти Стефка Янорова, Иван Налбантов, Веселин Ранков, Стойко Пеев, Дони и Нети и Иван Радоев, в

„ 10 минути с...” - прям диалог за специалността, сцената, любовта... и още нещо. По традиция в ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ, единствено няколко часа преди да се вдигне завесата за първия театър за сезона, всички гости могат да проследят и неговата възстановителна подготовка. В 15:00 часа на Голяма сцена, актьорите от хитовата комедия „ АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ” ще стартират своята подготовка. Празничният 17-ти септември е и последният ден, в който билетите за всички постановки през септември, октомври и ноември са на специфична цена от 10 лв..
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР