На 17 октомври 2023 г. Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем

...
На 17 октомври 2023 г. Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем
Коментари Харесай

Арестуваха пловдивски фотограф за блудство със 7-годишно дете

На 17 октомври 2023 година Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Димитър Дардов, на 42 година, за това, че на неустановена дата през 2021 година в помещение във вила, намираща се в обитаемо място в общ. Родопи, обл. Пловдив, посредством потребление на състояние на контрол, защото детето му било оставено от майката да го гледа на инкриминираната дата, е направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице от женски пол, ненавършило 14-годишна възраст – 7-годишно момиче – закононарушение по член 149 ал.2 т.4 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.
Димитър Дардов е притеглен като обвинен и за това, че на 10.10.2023 година в жилище в гр. Пловдив е държал за себе си посредством осведомителна технология – фото и видеофайлове, представляващи нецензурен материали, за които са употребявани лица, ненавършили 18-годишна възраст – закононарушение по член 159 алинея 6 от Наказателния кодекс.
Двете обвинявания са повдигнати в хода на следствието по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура-Пловдив, по което на 10 октомври 2023 година Димитър Дардов е бил притеглен като обвинен за това, че на неустановени дати през 2021 година, във вила, находяща се в обитаемо място в община Родопи, обл. Пловдив, е основал посредством снимане с електронно устройство нецензурен материали, изобразяващи действителни блудствени дейности, за основаването на които е употребявано неустановено лице от женски пол, ненавършило 18-годишна възраст – закононарушение по член 159 ал.4 т.1 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.
По това повдигнато обвиняване на 12 октомври 2023 година Районна прокуратура-Пловдив е внесла искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Димитър Дардов, като то е било почетено от Районен съд-Пловдив и може да бъде обжалвано пред въззивната инстанция.
Разследването по случая е извършено от чиновници на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ под надзора на Районна прокуратура-Пловдив.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР