На 16 септември младите звезди на българското телевизионно кино от

...
На 16 септември младите звезди на българското телевизионно кино от
Коментари Харесай

Актьорите от Скъпи наследници се срещат с феновете

На 16 септември младите звезди на българското телевизионно кино от сериала „ Скъпи наследници “ по bTV ще се срещнат със своите почитатели на второто издание на Aniventure Comic Con. Във втория ден на най-голямото младежко събитие за поп просвета в България Орлин Павлов, Дарин Ангелов, Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов, Юлиян Петров и Антоний Аргиров ще се качат на основната сцена, с цел да споделят забавни обстоятелства от снимачния развой на мегапродукцията на bTV пред почитателите на качественото телевизионно наличие.

Те ще се срещнат персонално със феновете на делничната драмеди поредност, с цел да издигнат завесата за завладяващото продължение от 70 епизода, което ще започва на 17 септември от 18:00 часа.

Младите артисти ще обсъдят с гостите на Aniventure Comic Con своите обичани супергерои, звезди в поп-културата, косплей манията, комиксите, аниме изкуството и гейминга. Те ще се снимат със своите фенове и ще станат част от богатата стратегия на фестивала, която включва лекции и панели с задгранични посетител звезди, k-pop, LARP, манга просвета, настолни игри и какво ли още не.

Феновете на „ Скъпи наследници “ ще проследят продължението на поредицата от 17 септември, всеки работен ден от 18:00 часа и до седем дни след ефир на btvplus.bg. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с страсти, екшън, интриги, конфликти сред капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят метод за общуване, шансът за ново начало ще разсъни предприемчивостта, само че и подлите ходове в играта на бизнес.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР