На 13-ти юни се проведе SQL Server 2019 Discovery Day

...
На 13-ти юни се проведе SQL Server 2019 Discovery Day
Коментари Харесай

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

На 13-ти юни се организира SQL Server 2019 Discovery Day – обичайната среща на специалистите в сферата, органзирана от Инспирит и SQL Master Academy.

За четвърта поредна година конференцията събра софтуерната общественост и показа новите трендове и идни благоприятни условия на излизащата в края на годината версия – SQL Server 2019. Покрити бяха тематики, засягащи продуктивността на базите данни, интеграцията и имплементацията на big data клъстъри, както и голям брой тематики, свързани с изкуствен интелект, разбор на данни и архитектурни решения в подтекста на облачните инфраструктури.



Над 150 индивида се събраха за представянето на новата версия. Специалисти от разнообразни градове в страната, представители на компании, измежду които Райфайзенбанк, ProCredit Bank, Девня цимент, Software Group, DXC, Dais Software, ОББ, ДСК Банк и редица други, взеха присъединяване.

Освен техническите сесии, участниците имаха опция да посетят сесии ориентирани към бизнеса и развиването му наред с технологиите, както и спорен панел. SbTech, Polycomp и SoftwareGroup бяха измежду спонсорите на конференцията.

Маги Наумова, създател на Инспирит и екипът й са едни от най-дейните лица в SQL Server общността в България. Наумова е създател и на българската потребителска група SQL & BI User Group “Lets’ SQL Together! ” – общественост от повече от 400 експерти в областта на SQL Server.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР