На 12 август президентът Румен Радев и съпругата му Десислава

...
На 12 август президентът Румен Радев и съпругата му Десислава
Коментари Харесай

Радев и Деси отбелязаха специален празник

На 12 август президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава отбелязват седмата годишнина от сключването на брака си. В националните обичаи тя е известна като медна женитба. Като залог за щастливо бъдеще съпрузите би трябвало да си подарят медни монети или съдове, споделят още старите хора, написа Ретро

.Вероятно Радеви ще отбележат годишнината си с романтична вечеря. В предишни години се е случвало датата да съответствува с лятната им отмора край морето. Двамата всекидневно отмарят в държавната резиденция „ Евксиноград “ точно през август месец, когато целият политически хайлайф е във почивка. Държавният глава и първата дама имат подписан единствено цивилен, само че не и църковен брак. Двамата се женят на загадка гала в Студентски град на 12 август 2016 година, в разгара на първата предизборна акция на Радев. Под публичния напън след разкритието, че тогавашният военачалник от Военновъздушни сили живее с любовницата си, двамата вземат решение да сключат брак по неотложност и без да го разгласят медийно. Церемонията предходна напълно небрежно, единствено с замяна на подписи пред длъжностното лице и кумовете, които Радеви помолили за цялостна поверителност.
-->
Известно е, че президентът и брачната половинка му не обичат да си подаряват движимости, а по-скоро преживявания. За всеки персонален мотив си правели сантиментални изненади.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР