На 12.02.2021 започна Китайската нова година. Според китайския хороскоп официално

...
На 12.02.2021 започна Китайската нова година. Според китайския хороскоп официално
Коментари Харесай

Какво ще ви донесе годината на Вола?

На 12.02.2021 стартира Китайската нова година. Според китайския хороскоп публично стартира и годината на Вола. По-голямата част от нас към този момент си имат своите проекти за 2021 година. Надяваме се за една по-спокойна, по-добра и сполучлива година от предходната, която ни заля с паники, инциденти и неустановеност. 
Годината на Вола /цялото име е Белия Метален Вол/ идва да размени годината на Белия Плюх и е предходник на годината на Водния Тигър, т.е. 2022 година. Волът е втори в редицата от всичките 12 зодиакални знака в китайския календар. Легендата гласи, че Нефритеният император е дал този ред на зодиите, тъй като в подобен поредност са се явили пред него животните. Волът е трябвало да влезе пръв, само че Плъхът се качил на гърба му и го помолил да го занесе до двореца на императора. След като стигнали, плъхът бързо скочил и влезнал пръв, а Волът останал втори. Всички родени през годините - 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 са под зодиакалния знак на Белия Метален Вол.
 Съвети към всяка зодия за по-добра 2021 Съвети към всяка зодия за по-добра 2021
Започваме всяка година с вяра, че ще е по-добра, сполучлива и щастлива. Донякъде това зависи от самите нас, само че има и неголяма доза късм...
Волът е синоним на самообладание, улегналост, успокоение, само че в това време и на огромна сила и мощ. Очаква се в 2021 година да има някои премеждия, само че като цяло ще донесе повече наслада и шанс на хората и ще им помогне да осъществен съкровени фантазии. Тези, които през цялата година ще положат твърдоглав труд, ще получат своите награди. Късметът ще споходи тъкмо тези хора. 
Волът е извънредно работлив и методично, крачка след крачка следва пътя си, носейки голямата тежест на гърба си. В годината на Вола всеки самичък ще изпита н гърба си тежестта на отговорностите, който е поел. За това би трябвало да удвоим силите си, в случай че желаеме да реализираме поставените си цели.
Годината ще бъде подобаваща за бързо и сполучливо икономическо възобновяване, и за дълготрайните вложения. Не се чака да се slucvат пагубни събития.
Според хороскопа на китайците, щастливите цифри от месеца ще бъдат 5,7 и 9. Цветовете, които ще оказват помощ за триумфите на избралите ги са бяло, жълто, зелено, синьо, сиво и черно. Особено би трябвало да се акцентува на бялото и жълтото.
 Каква ще е годината за дамите от зодиака Каква ще е годината за дамите от зодиака
Покровителят на 2021 година, Белият железен бик, дава обещание на дамите по-спокоен интервал - суетата и враждебността няма да имат място в този момент. Въп...
Добрите дни от месеца ще са датите 4-ти, 8-ми, 13-ти и 22-ри. В тези дни умерено може да се хвърлите в нови, смели инициативи и случки.
Понеже въпреки всичко е годината на " Металния " Вол, предлага се носенето най-вече на аксесоари от метал. 
Годината ще бъде подобаваща и за тези, които считат че е време да вкарат ред в фамилния си живот. Всичко се подрежда на мястото си, когато в фамилията царува мир и успокоение. През 2021 година всичките проблеми ще се вземат решение главно с огромна дисциплинираност и твърдоглав труд.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР