На 11 февруари най-после ще излезе дългоочакваният филм с Дженифър

...
На 11 февруари най-после ще излезе дългоочакваният филм с Дженифър
Коментари Харесай

Назаем от стил на Дженифър Лопес: 7 страхотни шопинг находки

На 11 февруари най-сетне ще излезе дълго чаканият филм с Дженифър Лопес, Оуен Уилсън и Малума (а ето можете да видите по какъв начин да си спечелите двоен билет за кино, с цел да го гледате), което още веднъж насочи светлините на прожекторите към изпълнителката на On The Floor. Само каква корица за списание Rolling Stone, нали? Май още веднъж сме влюбени в карето като прическа, която е много непредвидена за самата Джей Ло, само че пък в действителност й отива.

Промотирането на кино лентата и участията й в най-известните тв излъчвания в Щатите даде мотив на екипа на певицата – нейните стилисти Роб Зангарди и Мариел Хен, да покаже няколко разнообразни, само че доста стилни стайлинг хрумвания. От розовия тоалет на Valentino в шоуто Live with Kelly and Ryan през красивото палто в мраморен принт на Fendi до зимното палто на Coach в композиция с дребна черна рокля – Дженифър Лопес знае по какъв начин да прикове вниманието върху себе си. Получава й се, даже и когато е в спортни облекла из улиците на Ню Йорк в компанията на обичания й мъж.

Със сигурност един от цветовете, които сега се откроява в дрешника на е наситеното розово или по този начин наречената фуксия. След като и се появи с такова яке на Chanel, то сигурно можем да кажем, че този колорит ще бъде същински шлагер за идващите топли месеци. И явно няма да е единствено акцент от тоалета, както до момента, тъй като по-смелите от вас сигурно могат да го носят от глава до пети. Точно като ослепителната Дженифър!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР