На 04.04.2019г. в град София в клуб City Stage ще

...
На 04.04.2019г. в град София в клуб City Stage ще
Коментари Харесай

FREAK SHOW - новият проект на Ованес Торосян

На 04.04.2019г. в град София в клуб City Stage ще се случи нещо друго – FREAK SHOW едно One man show изпълнено от 5 души. Една изключителна комбинация сред спектакъл и шоу, която сигурно ще сложи нови измерения на хумора. Това е блуждаене посредством занимателните форми на гротеската в отговор на въпроса къде и какви са актуалните супер герои и има ли изобщо Герои в нашето време? Една смешна позиция за спасяването на света, даваща чувство за увеселително влакче.
Нужен ли ни е театъра през днешния ден или по скоро излезе от приложимост и настани формите си в предпочитание да оцелее в не театрални места или просто изчезна в търсене на зрелището? Не се ли трансформира театъра в Коминочистач, който всеки желае да допре за шанс и да се снима с него, само че същия този човек запитан, има ли потребност света от коминочистачи, ще отговори че можем да се лишим първо от тях. „ Трагедията за едни е комедия за други “. Все отново никой към този момент не употребява комини, по тази причина няма потребност и от коминочистачи. Това слага въпроса има ли потребност от театъра, действителна същинска потребност и нужда или изчезна, той е необходим единствено с цел да забавлява?А ние това го можем. Къде са супер героите? Къде са създателите? Кой пази човешкия духа и къде е той.Може би в кафенето, може ви под формата на шоу или може ви под стола? Ние вършим ли нещо с цел да го опазим или сме подчинени да угодим на фена, вместо да го предизвикваме или сме подготвени на всичко с цел да сме продаваеми и харесвани непременно?

Нека за миг си представим, че човешкия дух е подложен до стената и в главата му е опрян револвер. Ще посмеем ли да сложим главата си пред револвера или просто ни удовлетворява да бъдем фенове?
Театъра необходим ли ни е или към този момент имаме нужда единствено от шоу. Кога театъра става шоу и по кое време шоуто става спектакъл? Има ли го Истинското представление! Признайте си. Няма ли ужасно да ви хареса в случай че някой от нас почине по време на това шоу. Няма ли това да е неповторимо прекарване? О ще бъде. Представете си че сега има бутон пред вас. Натискате бутона и някой от нас се възпламенява и умира в гърчове и мъка пред вас. Въпросът ни е: Натискате бутона или чакате различен индивидът да го натисне? По точния въпросът е, не дали ще бъде натиснат бутона, а кой първи ще го натисне! Елате да забележим! Freak Show Започва в този момент на 04.04.2019г. от 20:00ч.!
Режисьор: Ованес Торосян
Участват (по азбучен ред):
Георги Гоцин, Екатерина Георгиева, Илия Атанасов, Милена Ерменкова, Стефан Додуров.
Фотограф и дизайн: Адриана Янкулова Чапкънова
Грим: Ина Михова
Видео: Стоян Анов
Монтаж: Пресиян Димитров
Лого: Ана Балева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР