На 02 септември Южният парк в София ще бъде най-вкусната

...
На 02 септември Южният парк в София ще бъде най-вкусната
Коментари Харесай

Грил приключения и концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Южен парк

На 02 септември Южният парк в София ще бъде най-вкусната и гореща точка в столицата. От 10:00 часа на Голямата поляна всички посетители ще могат да споделят грил-изкушения и фамилни интензивности дружно с леденостудена Coca-Cola.

Coca-Cola Chill & Grill продължава до 22:00 часа със Сандра Алексиева от 1001 предписания и чаровната Даниела Колева, които ще показват онлайн своите тънкости при приготвянето на грил за цялото семейство.



Специално присъединяване ще има и Лео Бианки, които в особено самостоятелен ъгъл ще преведе през извънредно гурме странствуване всички спечелили в специфичната Coca-Cola Chill & Grill игра. От 12:00 до 19:30 часа ще бъде отворена и Simply Tastly зона за независимо готвене, където всеки ще може да подготви грил по собствен усет, а участниците ще имат опцията да завоюват премия.



Усмихнатият артист Ники Станоев ще забавлява гостите през целия неделен ден и ще се грижи за положителното въодушевление. Игрите за дребни и огромни, водени от футболиста Ваня Джеферович, ще провокират фамилии и другари да се потопят в разнородни интензивности - пукотевица с лък, игра с топка и трудности, скачане с чували, изтегляне на въже и други групови занимания.



За десерт грил празникът ще приключи с джаз ритмите на Вили Стоянов и The Old School Trombone, а край ще слагат Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР