Мярката 24 лв. на ден е най-неработещата. Тежката оценка даде

...
Мярката 24 лв. на ден е най-неработещата. Тежката оценка даде
Коментари Харесай

КНСБ: Мярката 24 лв. на ден не работи

Мярката 24 лева дневно е най-неработещата. Тежката оценка даде президентът на КНСБ Пламен Димитров в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS.

" Средният работещ не е всеобщият работещ, вторите не усещат усъвършенстване в живота си ", безапелационен бе той. За него една от най-работещите ограничения е 60 на 40, а 24 лв. дневно - най-неработещата.

Сигурен съм, че имунизацията ще минимизира разпространяването на вируса, разяснява президентът на КНСБ. Той има вяра, че в стопански проект ще имаме лек напредък, само че възобновяване ще пристигна не тази година, а през 2022. Тя ще бъде година на възобновяване, както за бизнеса, по този начин и за работните места, сподели Димитров.

" Най-силно е ударен секторът на туризма и ресторантьорството, също и леката индустрия. Животът е поскъпнал малко, само че и потреблението се сви, 1271 лв. би трябвало да чистия приход на семейство и това не се доближава от доста хора, макар че заплатите най-вече нарастват ", безапелационен бе Димитров. Според него Димитров може да се чака стягане на ограниченията, а не отхлабване.

" Със сигурност ограниченията би трябвало допустимо минимум да пречат на бизнеса ", уверен е той.

" Средната пенсия е смешно ниска, без значение от нарастванията, които са факт ", заключи синдикалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР