МВР все още няма заподозрени за отвличането на Адриан Златков.

...
МВР все още няма заподозрени за отвличането на Адриан Златков.
Коментари Харесай

Радев за отвличането: Мотивирани сме, но няма заподозрени

МВР към момента няма обвинени за отвличането на Адриан Златков. Това разгласи вътрешният министър Валентин Радев, който участва на съвещанието на Комисията по вътрешен ред и сигурност в Народното събрание, осведоми NOVA.

Надяваме се оптимално бързо да бъде разкрито закононарушението .

Така Радев отговори на въпроса за отвличането по време на блиц контрола в отрасловата парламентарна комисия, съобщи организация БГНЕС.

Бащата на Адриан: Искаха откуп

Възможно е Адриан да е отвлечен поради задължения, похитен е с крадена кола

„ Държавата постоянно е по-силна и ние ще успеем. Много сме стимулирани, знаем риска, знаем упованията и вършим всичко допустимо откакто знаем към този момент каква е версията, загатнах, всички я знаем похищение. Много се надявам, че ще успеем “, сподели той.

Понеже следствието на закононарушението продължава министър Радев

отхвърли всякаква информация на публицистите с претекста, че „ похитителите слушат “

Не стана ясно и дали причинителите на отвличането имат нещо общо с разрушената преди години група за отвличания „ Наглите “.

Вътрешният министър уточни, че сега има екип в Министерство на вътрешните работи, доста стимулиран, събрани са най-хубавите в региона, които могат да работят и по събраната информация и работят. „ Това вършат сега дружно и под управлението на прокуратурата “, уточни той.

25-годишният Адриан Златков беше похитен на 30 август, като колата му беше открита изоставена, наоколо до фамилната къща в с. Герман. Баща му е притежател на огромна софийска автокъща - "Софавто " Тони Златков.

Синът му е бил оставен в Искърското дефиле в посока Самоков след заплащането на откупа. Оттам са го качили инцидентно минаващи хора, които са го закарали до бензиностанция в Горубляне. Адриан бил с маска на главата, не е видял от кое място идва, нито с каква кола е бил превозен. Младият мъж не е видял и хората, които са го отвлекли.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР