МВР вади невиждан арсенал срещу войната по пътищата. Вкарват супермодерни

...
МВР вади невиждан арсенал срещу войната по пътищата. Вкарват супермодерни
Коментари Харесай

МВР вади невиждан арсенал срещу войната по пътищата


Министерство на вътрешните работи вади невъобразим боеприпас против войната по пътищата. Вкарват супермодерни полицейски коли с 360 градусови камери.
Министерство на вътрешните работи стяга колана за джигитите на пътя с нови ограничения. Това анонсира в Пловдив служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, съобщи кореспондент на „ Марица “.
По думите на Демерджиев, напълно скоро на пътя ще бъде пусната техника, която е била непозната досега за родната ни полиция. Ще бъдат вкарани супермодерни патрулки с  Иво потомство камери, които снимат на 360 градуса. Те ще мерят скоростта във всички направления. Отделно от това, посредством камерите на АПИ полицията ще мери междинна скорост, с която се движат водачите.

„ Пречупихме наклонността, имаме понижение на злополуките. Има още доста какво да се прави “, сподели вътрешният министър.

Демерджиев е в Пловдив, с цел да участва на панихида в памет на починалите в произшествия на пътя, която ще бъде отслужена в митрополитския храм „ Св. Марина “. Присъстват също шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов, началникът на КАТ в града под тепетата Йордан Милушев, главсекът на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, кметът Здравко Димитров и заместникът му Тодор Чонов, както и Радослав Начев, шефът на КАТ в столицата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР