2000 лева за обувки за бала броят абитуриенти. Това показа

...
2000 лева за обувки за бала броят абитуриенти. Това показа
Коментари Харесай

Абитуриенти броят 2000 лева за обувки за бала

2000 лв. за обувки за бала броят зрелостници. Това сподели репортаж на bTV.

Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата страна са в трескава
подготовка за идния празник.
Именно по тази причина екип на малкия екран се срещна с Борислава, която през днешния ден има изпращане, а след броени дни ще чества и абитуриентски бал. Целта е да стане ясно какъв брой коства ученическата наслада.

„ За изпращането ми съм заложила на доста типичен модел обувки. Подарък са ми за рождения ден, тъй като доста ги желаех “, споделя Борсилава Ангелова, абитуриентка от Монтана.

„ Обувките ѝ костват към 2 хиляди лв.. Не са евтини, само че детето ги заслужава. Има подобен триумф в учебно заведение, че се постарахме. “, споделя майката на Борислава – София.

Оказва се, че фамилията на Борислава е решило да купи от всичко по две. Една рокля и обувки за изпращането. Именно за този мотив са и обувки за 2000 лв.. И още една рокля и обувки за самия бал. Двете рокли коствали към 1000 лв.. Отделно една чантичка, в която ще бъдат събирани парите от гостите на изпращането, към този момент е глътнала няколко стотарки.

Това са единствено базисните разноски, тъй като в тях не са включени кувертът за самия бал. Както и почерпката за фамилните родственици и другари.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР