МВР ПОЛИЦИЯ ЛЕНТА © Юлия Лазарова Главният редактор на в.

...
МВР ПОЛИЦИЯ ЛЕНТА © Юлия Лазарова Главният редактор на в.
Коментари Харесай

Маскирани пребиха журналиста Слави Ангелов

МВР ПОЛИЦИЯ ЛЕНТА

© Юлия Лазарова Главният редактор на в. " 168 часа " Слави Ангелов е бил пребит от две маскирани лица пред дома си във вторник вечерта.

Двамата нападатели са го изчакали във входа на кооперация на бул. " Дондуков " към 21 часа. След нападението Слави Ангелов е изпаднал в безсъзнание и е бил откаран с кола за спешна помощ в ИСУЛ. В момента той е контактен.

Ситуацията с ковид Четете хронологията на събитията без непотребна страст в Дневник Ангелов споделил пред свои близки, че е забелязал маскиран мъж във входа, само че не обърнал внимание, тъй като " сега доста хора вървят с маски ".

След това е бил атакуван с железни пръти и удрян по тялото и главата. След нападението Слави Ангелов си е спомнил, че е имало и трети мъж, който е снимал видеото, до момента в който маскираните са го удряли.

Той е изпаднал в безсъзнание, след което е бил закаран с лиейка в ИСУЛ, където му е изработен скенер на главата, заяви за " Капитал " издателя на " 24 часа и " 168 часа " Венелина Гочева. Тя не пожела да разяснява възможни версии за побоя, само че допуска, че има връзка за мненията на Ангелов, които го вършат един от най-четените създатели на вестникарската група.

Един от последните мнения на Слави Ангелов провокираха необятен отзив в обществените мрежи. В него той описа за мъжът, който унищожи пясъчна дюня в предпазената околност до някогашния къпминг Каваците край Созопол, с цел да може да вижда морето от караваната си.

Министерство на вътрешните работи към момента няма публична позиция по случая. Според " 24 часа " на местопроизшествието е бил шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР