ВАШИНГТОН (AP) — Върховният съд в четвъртък единодушно се произнесе

...
ВАШИНГТОН (AP) — Върховният съд в четвъртък единодушно се произнесе
Коментари Харесай

Върховният съд постановява, че човек от Калифорния не може да търгува с търговска марка „Тръмп е твърде малък“

ВАШИНГТОН (AP) — Върховният съд в четвъртък единомислещо се произнесе против мъж, който желае да търгува с комерсиална марка „ Тръмп е прекомерно дребен “.

Съдиите потвърдиха решението на държавното управление да откаже комерсиална марка на Стив Елстър, човек от Калифорния, който желае извънредно потребление на фразата върху тениски и евентуално други артикули. Това е едно от няколкото каузи в съда, свързани с някогашния президент Доналд Тръмп, в това число огромни каузи, свързани с насилствената офанзива против Капитолия през 2021 година По-рано този период съдът изложи стандарти за това по кое време държавни чиновници могат да бъдат съдени за блокиране на критици от техните сметки в обществените медии. Тези случаи също бяха свързани с Тръмп.

Министерството на правораздаването поддържа предшественика на президента Джо Байдън и хипотетичен конкурент на изборите през 2024 година Правителствени чиновници споделиха, че фразата „ Тръмп е прекомерно дребен “ към момента може да се употребява, само че не е комерсиална марка, защото Тръмп не е дал единодушие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР