МВР определи футболната среща между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, която

...
МВР определи футболната среща между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, която
Коментари Харесай

МВР с извънредно изявление! ЦСКА 1948 – ЦСКА-София няма как да се играе в Бистрица!

МВР дефинира футболната среща сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, която би трябвало да се играе в Бистрица, като високорискова.
„ За 12 март е планувана футболна среща сред тимовете на ПФК ЦСКА 1948 и ПФК ЦСКА-София, която е планувана да се организира на стадион „ Витоша “ в село Бистрица. След подробен разбор на факторите – потенциал на селището, на спортното оборудване, предстоящо всеобщо посещаване от фенове, от Министерство на вътрешните работи е преценено, че мероприятието носи висока степен на риск от нарушение на публичния ред и сигурността на жителите “, се споделя в изказване на Министерство на вътрешните работи.
„ Това мнение е било показано на съвещание на междуведомствената експертна работна група, включваща представители на ГДНП и БФС за установяване на степента на риск на срещите от футболните шампионати и шампионатите в България, извършена на 6 март. По същата причина от управлението на Столична дирекция на вътрешните работи на 6 март е изпратено писмо до Българския футболен съюз, последвано от друго, изпратено на 8 март от управлението на ГДНП. И в двете писма изрично се декларира позицията сходни футболни дуели да се организират на уреди, отговарящи на регламента за рискови срещи, което би разрешило гарантиране на сигурността на жителите и публичния ред. Същата позиция е изразена и от управленията на двете дирекции на среща с БФС, извършена през днешния ден, 9 март, като протоколът от срещата на муждуведомствената група е подписан с „ изключително мнение “ от представителите на ГДНП-МВР “, написа още в изказването.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР