МВР издирва родителите на малолетните футболни хулиганчета, на възраст под

...
МВР издирва родителите на малолетните футболни хулиганчета, на възраст под
Коментари Харесай

Полицията издирва малките футболни хулигани

МВР търси родителите на малолетните футболни хулиганчета, на възраст под 10 година, които голи, с нашарени от надписи тела, в това число свастика, и вдигната ръка за нацистки привет, потресоха обществото. Децата бяха видени и снимани на мача за Купата сред Левски и Славия.

"Гледахме ги всички по малкия екран. Лошото е, че са дребни деца. Издирваме ги, търсям родителите ", изясни в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Валентин Радев.

Той обаче прикани медиите да не задават на Министерство на вътрешните работи въпроси по проблеми, за които то не дава отговор. "Като приказваме за футболно безчинство, аз споделям Министерство на вътрешните работи да излезе от стадионите, само че задайте същия въпрос на футболната федерация, на клубовете - да кажат за какво?! Това са техни хора, почитатели, хора, които отиват и купуват билети ", недоволства Радев.

А след това Министерство на вътрешните работи били "лошите, щото ги хващаме ". Къде са всички останали преди да ме питате издирихте ли родителите? Къде са всички останали? Да принудим тези, които са виновни, за което мен ме питате, те какво вършат? ", изригна Валентин Радев.

Преди Министерство на вътрешните работи поради притеснителната панорама се самосезира и Държавната организация за протекция на детето, която пък щеше да подава сигнал и до "Социално подкрепяне ", съобщи Канал 3.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР