МВР е започнало много сериозно разследване дали и другият от

...
МВР е започнало много сериозно разследване дали и другият от
Коментари Харесай

МВР издирва Пламен Галев в цялата страна. Цивилни полицаи дебнели и подслушвали на опелото на Геле

МВР е почнало доста съществено следствие дали и другият от Братя Галеви – Пламен, не е в България, оповестява източници за „ България Днес “. Както е известно, търсеният Ангел Христов се оказа ненадейно завърнал се у нас, въпреки и мъртъв. Има съмнения, че двамата братя може да са се върнали дружно и сега тече инспекция дали това е по този начин.
„ Издирвателните дейности по отношение на Пламен Галев не са приключвали в никакъв случай! Издирва се в Дупница, Кюстендил и в цялата страна. “ Това споделиха от полицията и прокуратурата в Кюстендил.
На погребението на Ангел Христов в четвъртък цивилни служители на реда се смесиха с опечалените и деликатно слушаха какво си приказват те. Целта е била да се разбере нещо за другия от „ братята “ – Пламен. Няколко коли без разпознавателни знаци също бях паркирани покрай погребението, като от тях най-вероятно са били заснемани всички присъстващи.
Подозренията, че и другият „ брат “ Галев може да си е пристигнал, идват от обстоятелството, че Ангел и Христо постоянно са правили всичко дружно и са неразделни. Независимо дали в съда, в отряда за битка с тероризма, по време на покупко-продажби и даже в ДЕА, Галеви са постоянно дружно. Затова се допуска, че е доста допустимо да са се прибрали дружно в България.
И въпреки Пламен Галев да не се появи на опелото на Геле за сметка на това Златко Баретата, Пепи Лашов, Апостол Чакалов-Тоци, Владимир Ангелов-Стъклето и Васил Капланов-Каплата си споделиха последно довиждане с Ангел Христов. Опелото беше водено от отец Георги Паликарски на 8 юни в дупнишката черква „ Св. Георги Победоносец “. После Геле бе заровен при църковните добродетели в гробищния парк.
Златомир Иванов, по-известен като Златко Баретата, пристигна, макар че мъчно върви и изпрати Геле.
На опелото на брат Галев паралелно до Баретата стоеше известният столичен предприемач Пепи Лашов. За Лашов е известно, че бил непосредствен с висаджийския необут Георги Илиев.
Васил Капланов-Каплата също се появи. Каплата нашумя в общественото пространство към изгубването на Янек Миланов от Дупница през юли 2020 година Тогава Миланов и Капланов се срещнат, с цел да уреждат персонални взаимоотношения, а по-късно Янек изчезна безследно и до ден сегашен няма никаква диря от него.
Други двама от остарялото обграждане на Братя Галеви също си взеха последно довиждане с Ангел Христов. Става въпрос за Апостол Чакалов-Тоци и Владимир Ангелов-Стъклето. Двамата бяха подсъдими дружно с Братя Галеви за образуване и управление на незаконна група. Именно след присъдите си по това дело Галеви избягаха, а Тоци и Стъклето полежаха по няколко години в пандиза и от този момент не се чува нищо за тях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР