Музикантката и единствена дъщеря на рокендрол легендата Елвис Пресли -

...
Музикантката и единствена дъщеря на рокендрол легендата Елвис Пресли -
Коментари Харесай

Светът е в шок! Почина дъщерята на Елвис Пресли

Музикантката и единствена щерка на рокендрол легендата Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли - умря, откакто беше откарана по неотложност в болница в региона на Лос Анджелис, заяви майка й Присила, съобщи Ройтерс.

„ С натежало сърце би трябвало да споделя съсипващата вест, че красивата ми щерка Лиса Мари ни напусна ", съобщи  в изказване Присила Пресли. „ Тя беше най-страстната, мощна и любяща жена, която познавам. Молим да не бъдем безпокоени до момента в който се опитваме да се оправим с тази дълбока загуба ", се споделя в изказването на Присила Пресли.
-->
54-годишната Лиса Мари Пресли претърпя сърдечен арест в дома си в предградието на Лос Анджелис Калабасас, съгласно уеб страницата Ти Ем Зет. След това беше откарана по неотложност в болница.

Лиса Мари е родена през 1968 година и е беше собственичка на имението „ Грейсланд “ в Мемфис, което е известна туристическа атракция. Тя е на девет години, когато Елвис умира в „ Грейсланд “ през 1977 година

Музикалната кариера на Лиса Мари стартира с дебютния албум от 2003 година „ To Whom It May Concern “, последван от  „ Now What “ през 2005 година И двата влизат в топ 10 на класацията за албуми Billboard 200.

Третият албум, " Storm and Grace ", е публикуван през 2012 година

Лиса Мари се е женила четири пъти. Омъжва се за поп звездата Майкъл Джаксън през 1994 година, единствено 20 дни след развода с първия си брачен партньор музикант Дани Киоу. Известната двойка се развежда през 1996 година, докато  Джаксън се бори с обвиняванията в полов тормоз на деца.

Пресли се дами за артиста Никълъс Кейдж, огромен почитател на татко й, през 2002 година Кейдж подава молба за бракоразвод четири месеца по-късно.

Четвъртият й брак е с нейния китарист и музикален продуцент

Майкъл Локууд. Разводът им е финализиран през 2021 година

Лиса Мари имаше четири деца. Единственият й наследник, Бенджамин Киоу, умря през 2020 година на 27 години. Дъщерята Райли Киоу, на 33 години, е актриса. Другите й две дъщери са 14-годишните  близначки Харпър и Финли Локууд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР