Музикантите от Jeremy? ще участват на Световното изложение ЕКСПО 2020

...
Музикантите от Jeremy? ще участват на Световното изложение ЕКСПО 2020
Коментари Харесай

Jeremy? ще свирят на Световното изложение ЕКСПО 2020 в Дубай

Музикантите от Jeremy? ще вземат участие на Световното ревю ЕКСПО 2020 в Дубай с концерт, в първия музикален фестивал Expo Beats Festival. 
За първи път ЕКСПО се организира в страна от Близкия Изток. Изложението беше отсрочено през предходната година поради пандемията, като в този момент своите култури и нововъведения ще покажат над 190 страни. Това е най-голямото международно събитие, което се организира от началото на пандемията.
Jeremy? ще бъдат единствената тайфа от България , която ще бъде част от фестивала. Концертът ще бъде на най-голямата сцена Jubilee Stage.
„ Събитието ще бъде мега грандиозно, чака се да бъде посетено от повече от 25 млн. души “, сподели в студиото на радио София Ерсин Мустафов от Jeremy?.
В музикалния фестивал Expo Beats Festival ще вземат участие по три групи на вечер, като Jeremy? ще имат едночасов сет, с музика от двата им албума и кавър на Queen. В едно от частите, които ще изпълнят, на сцената ще се качат и таньори, под специфичната хореография на английския хореограф Дани Лий . Концертът ще е на 9 октомври.
Ерсин Мустафов добави, че третият албум на групата е съвсем подготвен, като към този момент е пуснат един сингъл от него. На 6 октомври следва концерт на Jeremy? и в София.
Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР