Музикантът Венци Мицов коментира изцепките във Варна в последната седмица,

...
Музикантът Венци Мицов коментира изцепките във Варна в последната седмица,
Коментари Харесай

Венци Мицов към Възраждане: За да се предпазите от влияния, образовайте електората си да не смята, че земята е плоска, а Путин е наместник на Бога

Музикантът Венци Мицов разяснява изцепките във Варна в последната седмица, при която общ брой на скинхедс и почитатели на " Възраждане " стопираха прожекция на наградения в Кан филм " Близо ", тъй като усетили там " апел за педофилия. "

Всъщност във кино лентата липсват, каквито и да е полови връзки, а се споделя за доста близко другарство сред две момчета, което приключва трагично. 

" По принцип не ми се занимава с сходни тематики, тъй като за мен, като човек, който се занимава с изкуство (пак споделям - изкуство, като преднамерено не слагам там блудкавите политкоректн и бози на HBO, Netflix и Дисни и подобни) това да изпратиш футболни агитки и скинхедс младежи да " променят` киното и да не разрешават прожекции, ми се коства към този момент изцяло прекрачващо границата на здравия разсъдък.

Безспорно имаме и друга страна - всевъзможни нелепости, родени от политкоректната тъпотия- Бетовен трябвало да се не разрешава, щото бил хомофоб, картини-шедьоври би трябвало да се мацат и унищожават, с цел да изразим поддръжката си за някаква идея.

Но това да налиташ на пердах, тъй като си имал някакви налудничави хрумвания за кино, музика и литература - АЙДЕ МАЛКО Пожарна охрана КРОТКО АКО МОЖЕ!!!

А в този момент се обръщам към хората от " Възраждане " и въобще, към консервативната част от популацията ни - ключът към това да не подлежим на някакви въздействия, което вас толкоз доста ви плаши, се намира в едно - обучение, просвета, изкуства. Вие образовайте електората си да не счита, че земята е плоска, а Путин е наместник на Господ Бог, па след това те, като са образовани, ще знаят и че другата страна е също доста смешна- тази, която се подмокря всякога безрезервно на всяка псевдолиберална теория. "

Целият коментар в линка:

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР