Музикантът Калин Вельов може да се окаже депутатът с най-кратък

...
Музикантът Калин Вельов може да се окаже депутатът с най-кратък
Коментари Харесай

Горанов може да извади Калин Вельов от парламента

Музикантът Калин Вельов може да се окаже депутатът с най-кратък мандат в това Народно заседание. Вельов се закле като депутат от ГЕРБ в петък, откакто Джема Грозданова напусна Народното събрание. Ако обаче финансовият министър Владислав Горанов се върне на депутатската банка, то точно Вельов ще би трябвало да му направи място в парламентарната група на ГЕРБ.

Днес най-новият народен представител на ГЕРБ съумя да се изяви в Народното събрание - отбрани парите за просвета, които ще отчислява тотото. " Смятам, че е заслужено и е доста належащо да обърнем внимание на културата през тази мярка ", сподели той. В последните дни той разясняваше, че държавното управление не би трябвало да подава оставка, само че определяше и настояванията на протестиращите като основателни.

Освен Горанов, в Народното събрание може да се завърне и Николина Ангелкова. Караниколов няма подобен избор, защото преди да стане член на държавното управление беше изпълнителен шеф на Агенцията за приватизация и следприватизационен надзор. Нито Маринов - до септември 2018 година той беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР